Новини

29.04.201314:10

Emeli Sandé влезе в историята - счупи рекорда на The Beatles

Emeli Sandé влезе в историята на британски музикални чартове - албумът Our Version Of Events счупи рекорда на самите The Beatles по престой в класациите, повече от всеки друг дебютен албум!   Emeli Sandé счупи рекорда на легендарната ливърпулска четворка, който е на почти половин век, след като се задържа 63 седмици в... прочети още »
26.04.201313:17

Предопределена ли е съдбата от звездите или зависи от собствените...

Доколко съдбата ни зависи от звездите и доколко от собствените ни усилия, творчество и решения? Това е въпросът ни към вас, а един от отговорите ще даде в специално интервю за "Ива от сутрин до обед” световноизвестният астролог Алън Оукън. Той е роден в САЩ, живее на о. Бали и успява да съчетае тайните на науката астрология с... прочети още »
26.04.201312:19

Bon Jovi искат ти да избереш кой да ги подгрява

От днес до 7 май включително, родните рок фенове ще могат да посочат кои са българските музиканти, които да се качат на една сцена с момчетата от Bon Jovi. По настояване на самата група гласуването е оставено в ръцете на феновете, тъй като имат правото да посочат своите фаворити.   В гласуването са включени десет български банди... прочети още »
26.04.201311:58

Шведската полиция намери дрога в турбус на Justin Bieber

Полицията в Стокхолм обискира във вторник един от турбусовете на Justin Bieber, но тъй като няма конкретен заподозрян, най-вероятно няма да бъдат повдигнати обвинения.   Дежурен полицай надушил миризмата на марихуана в празния, паркиран пред хотела бус на звездата, разказва полицейският говорител Kjell Lindgren. Полицията претърсила... прочети още »
26.04.201311:48

Nicki Minaj е готова да превземе и големия екран

Nicki Minaj се ориентира към кариера и в киното.   Изпълнителката ще направи дебюта си на големия екран в комедията на Cameron Diaz "The Other Woman". Minaj ще играе ролята на три пъти омъжваната устата асистентка на Diaz в правна фирма.   Режисьор на филма е Nick Cassavetes, а сред останалия актьорски състав са... прочети още »
26.04.201311:45

Lady Gaga е кръстница и на двете деца на Elton John

Сър Elton John потвърди, че Lady Gaga е кръстница и на двете му деца.   Изпълнителят я помоли да стане кръстница на първородния му син, Zachary (2) и начинът, по който тя се държала с него го убедила, че тя е идеалният избор за кръстница и на втория му син, Elijah, който се роди през януари.    “Тя е страхотен... прочети още »
25.04.201315:58

Кампанията "Празнични герои" стартира отново

Любовта отново става действие на Великден. Кампанията "Празнични герои" стартира отново като израз на  солидарност в началото на най-обичания християнски празник у нас. Ще разберете кои са личностите, които се включват активно в нея, възможно ли е 2000 семейства да получат великолепна коледна трапеза и какво ще се случи на... прочети още »
25.04.201315:37

Muse пуснаха видеоклипа към сингъла "Panic Station"

Muse издават новия си сингъл "Panic Station" на 3 юни. Сингълът е четвъртото парче, което бандата пуска от своя платинен шести студиен албум The 2nd Law и вече се радва на страхотно и шантаво придружаващо видео. Заснет в Токио, Япония, клипът е дело изцяло на групата - писане, режисиране, обработка. В него Matt Bellamy, Dominic... прочети още »
25.04.201315:24

30 Seconds To Mars показаха епичното видео към "Up In The...

30 Seconds To Mars публикуваха видеото към настоящия си сингъл "Up In The Air", което е близо 7 минути дълго и включва появата на куп известни личности - звездата на бурлеската Dita Von Teese и златните момичета на Америка от "Великолепната петорка" от Олимпиадата в Лондон, гимнастичките Jordyn Wieber и McKayla Maroney,... прочети още »
24.04.201316:02

Backstreet Boys получиха своята звезда на Алеяна на Славата

Backstreet Boys са вече обезсмъртени не само в сърцата на поколения свои фенове, но и на Алеята на Славата в Холивуд, където звездата с тяхното име се подрежда на номер 2485.   Култовата през 90-те бойбанда приеха отличието в понеделник - обявен в Холивуд за ден на Backstreet Boys - заобиколени от тъпла приветстващи ги фенове. Nick... прочети още »
24.04.201315:51

Cheryl Cole: "Will.i.am ме убеди да оставя Girls Aloud и да...

Cheryl Cole разкри, че will.i.am стои зад решението й да остави Girls Aloud, тъй като е видял потенциала й и е препоръчал да опта без Kimberley Walsh, Nadine Coyle, Sarah Harding и Nicola Roberts.   "Kогато си в момичешка група години наред - а ние бяхме заедно 7 години - си заобиколен oт приятели, това е като сигурно и топло... прочети още »