Новини

15.04.201313:59

Lady Gaga плати за операцията на своя почитателка

Lady Gaga предложи на своя почитателка да плати операцията й за смяна на тазобедрената става. Тази емпатия у певицата не е случайна - самата тя премина през подобна операция на 20 февруари.   Фенката, наречена Emma, страда от сколиоза и тазобедрена дисплазия, беше една от многобройните фенове, които засвидетелстваха подкрепата си към... прочети още »
15.04.201312:21

Britney Spears работи с Wiz Khalifa по новия си албум?

Авторът на песни Jean-Baptiste стартира слуха в Twitter, след като похвали will.i.am за уменията му да пише песни: "@iamwill не играе честно с тези нови песни с @britneyspears. Трбва да вдигна нивото."   Baptiste е съавтор на песента на will.i.am и Spears, "Scream & Shout", и пише материал и за следващия албум... прочети още »
15.04.201311:28

Psy показа наследника на "Gangnam Style" -...

Южнокореецът Psy представи новия си сингъл (и клип) този уикенд и междувременно успя да коментира и политическата ситуация, вкоято се намират двете половини на държавата му.      "Gentleman" ще се опита да повтори - или поне доближи - успеха, който имаше "Gangnam Style". Хореографията в... прочети още »
12.04.201315:20

Можем ли да си приготвяме козметиката сами?

Още в зората на нашата ера Клавдий Гален създал първия колд крем от маслинено масло, розова вода и пчелен восък. Можем ли и днес да правим същото, и да приготвяме ароматна и полезна домашна козметика – това е ни разкаже Станислава Гаджева. Вдъхновени от примера й ви питаме: какво предпочитате да измайсторите сами, вместо да го... прочети още »
12.04.201315:13

Robbie Williams ще записва дует, но не с Adele, а с Michael Bublé

Robbie Williams отрече слуховете, че ще записва дует с Adele.    "Тя и жена ми, Ayda, са много добри приятелки, както сме аз и Simon [Konecki], нейният приятел", коментира той. "Но колкото и да сме близки, не бих помолил Adele да пее в албума ми. Целият свят иска Adele да е част от албума им. Мисля да оставим... прочети още »
12.04.201313:56

Виж целия концерт на Depeche Mode във Виена!

Depeche Mode изнесоха незабравим концерт в австрийската столица на 24 март.   Момчетата избраха Виена, за да представят новия си албум Delta Machine, който промотират на турнето си, част от което ще станем и ние. Професионален запис на пълното шоу можете да гледате по-долу, за да опресните паметта си за това какво е концерт на DM, а... прочети още »
12.04.201312:56

Jon Bon Jovi коментира отсъствието на Richie Sambora

Миналата седмица стана ясно, че Richie Sambora няма да бъде част от турнето на Bon Jovi, което ще мине и през нас, защото се е оттеглил поради "лични причини". Плъзнаха всевъзможни слухове, най-упоритият от които, тиражиран от TMZ.com, че вокалът и китаристът са се скарали за пари и заради "пренебрежителното и... прочети още »
12.04.201311:49

Правителството на Малави обвини Madonna в лъжа и изнудване

Madonna получи някои доста гневни критики от правителството на Малави, включително обвинения, че използва славата и парите си, за да изисква специално отношение по време на пътуването си в страната миналата седмица.   По информация на Associated Press, президентският офис е публикувал становище, в което остро напада звездата заради... прочети още »
11.04.201314:32

Има ли разумна почва вярата в извънземния живот?

В деня, в който традиционно отправяме поглед към небето, за да почетем всички смелчаци, дръзнали да полетят към неговата безкрайност и да изследват нови пространства, ще се запитаме има ли разумна почва вярата в извънземен живот. По темата ще дискутираме с един неочакван очевидец - певицата Тони Димитрова.   Този път рожденикът ни ще... прочети още »
11.04.201312:19

Jamiroquai: "Длъжници сме на българските фенове"

Малко над 2 месеца до концерта на Jamiroquai, фронтменът на групата сподели пред организаторите какво могат да очакват феновете.   "Преди няколко години нашият концерт беше отменен по здравословни причини”, каза Jay Kay. "Още тогава обещахме да се върнем и компенсираме на феновете. Не сме забравили и колко топло бяхме... прочети още »
11.04.201311:43

Аdele е най-богатата млада изпълнителка в Обединеното кралство за 2013

Adele беше определена за най-богатият млад музикант на Обединеното кралство.   24-годишната изпълнителка оглави списъка на милионерите под 30 години за втора поредна година, с акумулиран приход от £30 милиона - 50% увеличение на £20-те милиона, които притежаваше през 2012. В немалка част това се дължи и на продажбите на... прочети още »