Новини

19.03.201313:41

Adele планира да изкара шофьорска книжка

След последните изключително успешни няколко месеца, в които обра де-що музикална награда имаше, Adele си е поставила по-обикновена цел - да изкара шофьорска книжка. Изпълнителката няма търпение да получи документа, за да може да се разхожда свободно със сина си, когато и където иска, без да зависи от някого, информира "Sun".... прочети още »
18.03.201317:23

Pet Shop Boys напускат лейбъла си след 28 години

Британските поп ветерани Pet Shop Boys приключиха отношенията си с лейбъла Parlophone Records след почти три десетилетия съвместна работа.  Neil Tennant и Chris Lowe, които реализираха някои от най-легендарните си хитове с Parlophone, са подписали с Kobalt Music Services, нова дъщерна фирма на издателството Kobalt Music Group, и именно... прочети още »
18.03.201317:12

Jessie J си обръсна главата по телевизията

Jessie J обръсна главата си заради благотворителна кауза. Изпълнителката показа новооголялата си глава в петъчното издание на британската организация "Comic Relief. Звездата не изглеждаше смутена от новата си прическа и превъзбудено коментира "Никога не съм се чувствала толкова странно... Усещането е толкова... прочети още »
18.03.201315:57

Leslie Fremar е най-влиятелната холивудска стилистка

Дизайнерката, която е обличала звезди като Charlize Theron, Reese Witherspoon и Scarlett Johansson, изпреварва Petra Flannery, Rachel Zoe и Kate Young в класацията на сп. "Hollywood Reporter". "Придържам се към инстинктите си и ако нещо ме развълнува истински, когато го видя за първи път, знам, че това ще се превърне в... прочети още »
18.03.201315:35

Истинските причини зад измислиците на децата

Утре ще развихрим въображението най-вече, за да се върнем там, където то само си се вихреше без никой да го кара, а именно в детството. За това до колко е нормално децата ни да живеят в свой измислен свят и да имат въображаеми приятели, и какво вдъхновява измислянето на истории, ще си поговорим с детския психолог Милена Манова. Вдъхновение... прочети още »
18.03.201314:29

40% от интелекта се предава по наследство

Всяко дете наследява около 40% от своята интелигентност от родителите си, показва ново изследване. Това заключение беше направено след най-мащабното проучване за интелекта на децата, което обаче разгорещи още повече дебата за развитието на човешкия ум. За целта учените от Куинсланд изследвали генетичните данни и IQ-то на десетки хиляди деца... прочети още »
18.03.201314:19

За първи път в България "Крал Лир” едновременно на две сцени

25 март ще остане в историята на българския театър като първата дата, на която се поставя постановка, която може да се гледа едновременно на две сцени. Спектакълът "Крал Лир” на режисьора Стайко Мурджев ще се играе на пловдивска сцена и ще бъде пряко излъчван в столичния театър "София”.  Интерактивното събитие се... прочети още »
18.03.201312:40

Miley Cyrus си направи нова татуировка

Miley Cyrus, преследвана от седмици от слухове за раздяла с годеника си, реши да се разсее с нова татуировка, дело на известната татуистка на знаменитостите Kat Von D в нейното студио High Voltage в Холивуд. Von D използва профила си в Twitter, за да сподели снимка на татуировката на Cyrus, вдъхновена от рисунка на Leonardo da Vinci.... прочети още »
15.03.201316:11

Новата стара мода на четенето

В понеделник, в първия делничен ден на Великденския пост, ще пречистим мисли и тела, и ще разберем как медитация и движение се сливат в едно - в източното изкуство Тай-Чи. За него ще ни поговори треньорът по източни бойни изкуства Младен Младенов. С Жаклин Вагенщайн от издателство "Колибри” ще си поговорим за новата стара мода... прочети още »
15.03.201315:29

Козметични гиганти се борят за лицето на Adele

Най-големите козметични гиганти "L'Oréal", "Estée Lauder" и "Dior" са в тиха война за лицето на певицата Adele. Специалистите са изумени от нейния порцеланов тен, който би бил идеален за рекламиране на крем за лице или друга декоративна козметика. Досега изпълнителката е отказвала всички... прочети още »
15.03.201315:17

Jim Carrey ще се изявява и като детски писател

Jim Carrey ще се изявява и като детски писател Комикът Jim Carrey ще разшири CV-то си, като добави в него и "автор на детски книги". Звездата разкрива, че се е вдъхновил да напише книга, след като е чел приказки на внука си Jackson (3). Пред Associated Press Carrey обобщава: “Ходенето на кино не е лош начин на прекарване на... прочети още »