Новини

28.03.201312:05

Michael Buble е ходел на терапия след раздялата с Emily Blunt

Michael Buble е имал нужда от терапия след раздялата си с актрисата Emily Blunt.   Кандаският изпълнител е бил съспипан, когато годежът му с британската актриса бил разтрогнат през 2008, но смята, че начинът, по който се е справил с трудностите около скъсването, го е превърнал в най-важното нещо, което му се е... прочети още »
28.03.201311:20

Били Хлапето с ново хитово парче с участието на Графа

Pапърът и бийтмейкър Били Хлапето представи видеото към новия си сингъл "Както искаш”.      В парчето участва и музикалният му продуцент Владимир Ампов – Графа. Песента е по композиция и текст на Били Хлапето и Графа. Режисьор на клипа е Васил Стефанов, картината е черно-бяла, главни действащи лица са... прочети още »
28.03.201310:59

Състоянието на Madonna надхвърли $1 милиард

Madonna е сред малцината щастливци, които попадат в редиците на супербогатите - Кралицата на попа вече е официален член на клуба на милиардерите.   Благодарение на чупещото рекорди световно турне "MDNA" (което събра повече от $305 милиона миналата година), сега нетното състояние на Madonna възлиза на около $700 милиона.... прочети още »
27.03.201319:21

Нещата, които ви правят уникални - а в FM+ ви носят и награда

Застраховател по образование, който гради кариера на десен бек и тайно пише романтични стихове - това не е ли невероятно интересна комбинация?    Най-важни щрихи, които правят човека уникалeн - изредете вашите три най-характерни и противоречеви черти и ще спечелите и останалите две покани за първия 4D филм на Хахаха Импро театър... прочети още »
27.03.201313:04

Chris Brown обясни причината за скандала за 10 долара

Chris Brown се защити заради скандала, който беше запечатан на камера, когато заплашваше служител от паркинг заради $10 такса паркинг, настоявайки, че видяното далеч не изчерпва историята.    Изпълнителят се нахвърли върху член на персонала пред боулинга PINZ в Лос Анджелис, след като той се опита да си поиска 10-те долара за... прочети още »
27.03.201312:11

Cheryl Cole ще си вземе почивка след разпадането на Girls Aloud

Cheryl Cole планира да си вземе "отпуска" от сцената, след като с останалите момичета от Girls Aloud обявиха разпадането на групата.   Това поне е заключението, което се налага от туита на Cheryl, която сподели в мрежата: "Това е първият път, в който спя повече от 2 часа за 4 дена и пак не се чувствам човек!",... прочети още »
27.03.201310:54

Пет неща, които характеризират новия мъж на Britney Spears

Britney Spears потвърди ширещите се слухове, че е открила любовта отново и има нова връзка, след като се появиха снимки, на които тя открито демонстрира близост с млад мъж в края на миналата седмица.   Изпълнителката разтрогна годежа си с бившия си мениджър Jason Trawick през януари и от тогава започнаха слуховете, че е започнала да... прочети още »
27.03.201310:23

Lady Gaga и Tony Bennett издават джаз албум това лято

Проблемите с хълбока, които доведоха Lady Gaga до операция и отмяна на турнето й не са достатъчни, за да спрат неуморната изпълнителка. Докато се възстановява, тя ще запише албум с ветерана Tony Bennett и то не в кой да е жанр, а в един то най-елитарните - джаза.   "Работим по албума в момента и ще приключим към юни. Тогава и ще... прочети още »
26.03.201316:47

Cindy Crawford: Бях твърде млада за Richard Gere

Манекенката Cindy Crawford сподели, че била прекалено млада да се омъжи за Richard Gere.   Двамата се разделиха през 1994 след 4-годишен брак и 47-годишната моделка признава, че била твърде незряла за връзката с актьора, който е с 16 години по-голям от нея. "На 22, като млада жена, аз все още търсех коя съм и каква искам да... прочети още »
26.03.201316:20

Tilda Swinton спа в стъклена кутия в музей

Британската актриса Tilda Swinton направи оригинален пърформанс в Музея на съвременното изкуство в Ню Йорк.   Swinton изигра ролята на музеен експонат, като спа 6 и половина часа в стъклена кутия. До кутията бе поставена табела, указваща всички "материали", от които е направен "експонатът" плюс името на художника:... прочети още »
26.03.201315:47

Попадаме в неловки ситуации по 7 пъти седмично

Средно попадаме в конфузни ситуации по седем пъти в седмицата, показва ново проучване.   Изследване на 2000 души сочи, че жените се смущават три пъти по-силно от неловкостите, които им се случват, за разлика от мъжете. Не е изненадващо, че човешкото тяло е една от основните причини за безпокойство. Къркорене на стомаха в киното или... прочети още »