Новини

01.03.201313:01

Чуй две акустични live изпълнения на Стела

Чуй как Стела изпълнява "Impossible" и "Price Tag" на живо при Ива Днес Стела от X factor гостува на Ива. Освен, че двете си поговориха отлично, нямаше начин да не помолим Стела да ни попее. Тя се съгласи и изпълни не една, а две песни - "Impossible" и знаковата "Price Tag", с която остави журито на... прочети още »
01.03.201312:21

Новата приятелка на Marc Anthony е по-млада от него с 23 години

Латинозвездата Marc Anthony завихри нов романс - с 21 годишната дъщеря на британския мастит строителен предприемач Philip Green. Изпълнителят, който е на 44, е бил забелязан да интимничи с Chloe Green в калифорнийския Дисниленд във вторник. Двойката се прегръщала и държала за ръце, докато обикаляли увеселителните съоръжения с Emme и Max -... прочети още »
01.03.201311:59

Концертът на Depeche Mode ще се състои по план

За всички разтревожени фенове, които светкавично забелязаха неловкото съвпадение между датата за предсрочни избори и концерта на британците, ето официалното съобщение на организаторите: "СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС информира, че след направената консултация с компетентните институции, няма пречка обявените за 12 май парламентарни избори и... прочети още »
01.03.201311:35

И Adele ще стане част от Музея на восъчните фигури

Певицата Adele ще бъде увековечена със свое восъчно копие в музея "Мадам Тюсо" край р. Темза. Изпълнителката на "Skyfall", която спечели Оскар на церемонията в неделя, ще се присъедини към компанията на Beyoncé, Lady Gaga и Amy Winehouse, когато музеят постави нейна восъчна двойничка в лондонския си... прочети още »
28.02.201316:00

На 1 март Ива посреща Башар Рахал и Стела от X factor

В края на работната седмица и в началото на най-женския месец ще честитим рождения ден на един любимец на готвещата част от женското съсловие – сладкодумния Ути Бъчваров. От Бойка Кючукова ще научим най-важното от за мартенските традиции и какава сила се крие в червено-белите ни талисмани.   Зорница Аспарухова отново ще е... прочети още »
28.02.201314:48

Johnny Depp се снима едновременно в два филма

Холивудската звезда Johnny Depp потвърди участието си в снимките на два филма наведнъж - "Черната меса" и "Превъзходството". Лентата на Barry Levinson "Черната меса" разказва историята на гангстер и неговия приятел от детството, който е станал най-добрият агент в клона на ФБР в Бостън. John Connoly и... прочети още »
28.02.201314:36

В Бразилия провеждат модна седмица за закръглените

Дами с пищни форми се разходиха по модния подиум за седми пореден път по време на седмицата на модата "Plus Size" в Бразилия. Жените представиха колекции на десет бразилски модни марки. Пухкавите момичета дефилираха със сватбени рокли, вечерни бляскави тоалетни, бански костюми и бельо.   Организаторката на събитието е... прочети още »
28.02.201314:13

Учени откриха съставките на щастието - децата не са сред тях

Професорът по психология от Харвард Даниел Гилбърт посочи трите съставни части на щастието, които е открил в резултат на свои изследвания. Според Гилбърт най-щастливите хора са женените, които печелят между 50 и 75 хиляди долара годишно и нямат деца. Професорът смята, че децата не са извор на щастие. Веднага след като семействата се сдобият... прочети още »
28.02.201313:45

Dido се завръща с нов студиен албум в началото на март

След петгодишна пауза Dido, една от най-продаваните британски изпълнителки на всички времена, се завръща с новия си студиен проект, Girl Who Got Away, който ще излезе на 4 март 2013 от RCA  Records.  За новия си студиен проект Dido отново работи с брат си Rollo Armstrong, продуцирал всичките й албуми до момента. Певицата е съавтор... прочети още »
28.02.201313:29

fun. пуснаха видеото към “Why Am I The One”

С прясно спечелени награди Grammy зад гърба си, fun. пускат и чисто ново видео към последния си сингъл “Why Am I The One”.  Музикалният видеоклип към песента е съсредоточен върху един винтидж куфар. След като бива оставен на летището, той (със залепен на него етикет с баркод и надпис FUN) се впуска в поредица приключения... прочети още »
28.02.201311:23

След десет години ремисия Anastacia отново е болна от рак

Певицата Anastacia беше принудена да прекрати концертите от турнето си през тази година, след като лекари отново потвърдиха най-тежката диагноза – рак. Anastacia е диагностицирана с рак на гърдата за втори път, след като успешно се пребори за живота си през 2003. Сега изпълнителката преустановява всичките си работни ангажименти,... прочети още »