Новини

13.02.202415:45

Sia обяви нов албум, пусна дуетен сингъл с Кайли Миноуг

Sia ще издаде първия си истински солов албум от осем години – озаглавен Reasonable Woman – на 3 май 2024. Записът включва участия на Кайли, Шака Кан, Парис Хилтън, Тиера Уак, Labrinth, Kaliii и Джими Джолиф.   Един от най-важните и водещи сингли от Reasonable Woman е разбиващ сингъл, наречен "Dance Alone",... прочети още »
13.02.202411:05

Марая Кери, Шер, Шинейд О'Конър и Шаде са сред номинираните...

Мери Джей Блайдж, Марая Кери, Шер, Лени Кравиц, покойната Шинейд О'Конър, Oasis и Ози Озбърн получиха номинации за въвеждане в Залата на славата на рокендрола. Изпълнителите трябва да са издали първия си търговски запис преди поне 25 години, преди да могат да бъдат включени в залата. "Като продължиха истинския дух на рокендрола,... прочети още »
13.02.202409:13

Фенка започна да ражда по време на концерт на P!nk

От малък фен на P!nk. Може би това ще се случи с детето, което реши да се появи на бял свят именно по време на шоу на изпълнителката на "So What". Да, точно така – жена започна да ражда по време на участие на певицата, а тя спря концерта за малко. Това се случи докато P!nk изнасяше концерт в Сидни, Австралия, за първи... прочети още »
12.02.202415:21

Бионсе изненадва феновете с нова епоха - в кънтри стил

Дивата Бионсе стартира нова ера в кариерата си с издаването на нов албум в кънтри стил. Проектът беше обявен от самата изпълнителка в неделя по време на финала на Super Bowl.      Към момента заглавието на осмия студиен албум на звездата не е известно, но се знае, че той ще бъде издаден на 29 март. В официалната... прочети още »
12.02.202414:28

Разочарование за феновете на Тейлър Суифт по време на Супербоул

Шоуто в полувремето на дългоочакваното събитие за американците - Супербол, тази година беше поверено на певеца Ъшър. Преди представлението той призна, че е било "предизвикателство да събере песните си от 30 години в 13 минути". Във внушителен червен тоалет Алиша Кийс се присъедини към Ъшър като изненадващ гост и изпя песента си... прочети още »
12.02.202411:17

Актьорът Юлиан Костов ще участва в сериала ''Белият...

Един от най-успешните български актьори в Холивуд Юлиан Костов е избран да участва в третия сезон на отличения с награда "Еми" сериал на HBO ''Белият лотос''. Българинът ще влезе в образа на руснак – роля, която преди това бе поверена на сръбско-руския артист Милош Бикович. Решението идва... прочети още »
12.02.202409:30

Netflix снима сериал за живота на Хулио Иглесиас

Животът на испанския певец и автор на песни Хулио Иглесиас ще бъде обект на сериал, става ясно от сделка на звездата с една от стрийминг платформите. ''За първи път тази жива легенда на музиката ще участва в творческия процес на проект, в който той ще сподели всичко за живота и невероятната си музикална... прочети още »
09.02.202416:21

Тейлър Суифт обсипа екипа си със скъпи подаръци за 160 000 долара

След като стана първият изпълнител в историята на наградите "Грами", спечелил четири пъти наградата за най-добър албум, Тейлър Суифт реши да се отблагодари на екипа си като ги зарадва със скъпи подаръци. Оказва се, че поп иконата е доста щедра. Тя е похарчила 160 000 долара за подаръци на екипа си. Твърди се, че подаръците от... прочети още »
09.02.202412:55

Филм-концертът "Мечтите се сбъдват – Графа на НС "Васил...

"Мечтите се сбъдват" е кинопродукция, която проследява подготовката на най-големия концерт в историята на българската поп музика и неговата реализация пред публика.   В първата част зрителят ще стане свидетел на ексклузивния и личен поглед на режисьора Свилен Славов зад кулисите на мащабното събитие. Филмът оборва... прочети още »
09.02.202411:10

Христо Стоичков пусна песен в колаборация с Братя Аргирови и Тони...

Навръх рождения си ден Христо Стоичков изненада публиката с ново поприще. На 8-и февруари, когато навършва 58 години, излиза първата му песен, озаглавена "Любов поне". В изпълнението на Камата се включват Братя Аргирови и Тони Димитрова. Според официалната информация песента е вдъхновена от любовта и успеха в живота, какъвто... прочети още »
09.02.202409:08

Рики Мартин с нов проект - роля в сериал

Най-новият проект на Рики Мартин този път не е музикален. Секссимволътучаства в предстоящия сериал "Палм Роял" на стрийминг платформата Apple+. Той си партнира заедно с холивудската звезда Лаура Дерн, актрисата Кристен Уиг и манекенката и дъщеря на супермодела Синди Кроуфорд – Кая Гербер.Феновете на певеца ще могат да го... прочети още »