Новини

05.12.201215:40

Певецът Дони влиза в "Столичани в повече"

Певецът и композитор Дони влиза в ролята на капризния изпълнител Тони в "Столичани в повече" тази вечер по bTV. Докато Спас и отец Григорий имат хитър план как да проникнат в „Чайка”-та, собственост на ромски барон, Радко и Йовка действат на другия адрес. Те са решени да проверят колата на певеца Тони, в чиято роля се... прочети още »
04.12.201218:18

„Мисия Икономично шофиране” за българските шофьори

Радио FM+ се присъедини към кампанията на Shell за икономично шофиране и водещата Ива Дойчинова ще говори по темата  в своето предаване. Българските автомобилни водачи ще подобрят знанията си по икономично шофиране в новата образователна инициатива на Shell България - „Мисия Икономично шофиране”. Програмата е ... прочети още »
03.12.201220:29

Официално, принц Уилям и Кейт Мидълтън очакват дете

Принц Уилям и съпругата му - херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън - очакват първото си дете. Официалната информация идва от двореца "Сейнт Джеймс". Този следобед херцогинята е била приета в болница "Крал Едуард VII" след сутрешно неразположение. Както се оказва, причината за това е първата й бременност, заради която... прочети още »
03.12.201217:59

Top 10 на най-търсените в Yahoo!

Президентските избори в САЩ са най-търсеното събитие, а Ким Кардашиян е най-търсената личност в търсачката на Yahoo! през изминаващата година, предаде Ройтерс. В топ 10 терминът "избори" е на първо място. Търсенето "политически гласувания" пък е на осмо място в търсачката на Yahoo!. "През 2012 година изборите... прочети още »
03.12.201217:52

И на PSY му писна от "Gangnam Style"

Южнокорейският рапър PSY, който буквално зарази целия свят с песента си "Gangnam Style", призна, че дори и на него хитът му идва в повече, съобщи Contactmusic. На пресконференция преди изпълнение в Сингапур, запитан как му се отразява славата, 34-годишният PSY скромно е отвърнал, че е просто човек, който си върши... прочети още »
03.12.201217:43

3D технологията на "Хобит: Неочаквано пътешествие"...

От "Хобит: Неочаквано пътешествие" ще ви се догади. Буквално! Премиерните прожекции на филма в Уелингтън през миналата седмица предизвикали замаяност и позиви за повръщане у зрителите заради двойната скорост, на която е заснета лентата, предава от БТА. Приключенията на Билбо Бегинс са филмирани от режисьора Питър Джаксън с 3D... прочети още »
03.12.201217:36

Готвят продължение на класиката "Казабланка"

Уорнър Брос работи по продължение на една от най-обичаните холивудски класики "Казабланка". В оригиналната лента, която излезе през 1942 г., участваха Ингрид Бергман и Хъмфри Богарт. Действието се развиваше по време на Втората световна война и разказваше историята на мъж, принуден да избира между любовта си към една жена и това да... прочети още »
03.12.201217:22

Представяме ви новото видео на Графа "Causa Perduta"

Влади Ампов - Графа пусна клипа на новата си песен "Causa Perduta". След огромния успех на "Дим да ме няма" летвата е вдигната високо, но и новото парче на Графа дава заявка да се превърне в хит. И тук певецът е заложил на ефектна колаборация - ролята на Бобо от "Дим да ме няма" е поверена на Jahmmi, познат от... прочети още »
30.11.201214:53

"Ще се съберат ли Роб и Кристен?", се пита най-много в...

Най-задаваните въпроси в интернет пространството през 2012 година са били свързани с връзката на Робърт Патинсън и Кристен Стюарт, които се разделиха през лятото. Сайтът Ask.com направи класация на най-задаваните въпроси за звездите въз основа на над 100 милиона ключови думи и установи, че хората най-много искали да знаят за състоянието на... прочети още »
30.11.201214:27

Линдзи Лоън пие по два литра водка на ден

Редовната посетителка на ареста Линдзи Лоън пресушава по две еднолитрови бутилки водка всеки ден, разкриха източници на TMZ.com. Прекомерната консумация на алкохол е най-вероятната причина за последното сбиване на актрисата в нощен клуб в Ню Йорк миналата вечер. В ранните часове на деня червенокоската се нахвърлила на Тифани Мичъл, която се... прочети още »
30.11.201214:19

Холи Бери и бившият й мъж се помириха

Холи Бери и Габриел Обри сключиха примирие. Бившата двойка, която има четиригодишна дъщеря Нахла, водеше битка заради желанието на актрисата да отведе детето във Франция. Кулминацията на конфликта беше боя между годеника на Холи Оливие Мартинес и Габриел навръх Деня на благодарността. Актрисата получи спешна ограничителна заповед срещу Обри... прочети още »