Новини

03.12.201217:36

Готвят продължение на класиката "Казабланка"

Уорнър Брос работи по продължение на една от най-обичаните холивудски класики "Казабланка". В оригиналната лента, която излезе през 1942 г., участваха Ингрид Бергман и Хъмфри Богарт. Действието се развиваше по време на Втората световна война и разказваше историята на мъж, принуден да избира между любовта си към една жена и това да... прочети още »
03.12.201217:22

Представяме ви новото видео на Графа "Causa Perduta"

Влади Ампов - Графа пусна клипа на новата си песен "Causa Perduta". След огромния успех на "Дим да ме няма" летвата е вдигната високо, но и новото парче на Графа дава заявка да се превърне в хит. И тук певецът е заложил на ефектна колаборация - ролята на Бобо от "Дим да ме няма" е поверена на Jahmmi, познат от... прочети още »
30.11.201214:53

"Ще се съберат ли Роб и Кристен?", се пита най-много в...

Най-задаваните въпроси в интернет пространството през 2012 година са били свързани с връзката на Робърт Патинсън и Кристен Стюарт, които се разделиха през лятото. Сайтът Ask.com направи класация на най-задаваните въпроси за звездите въз основа на над 100 милиона ключови думи и установи, че хората най-много искали да знаят за състоянието на... прочети още »
30.11.201214:27

Линдзи Лоън пие по два литра водка на ден

Редовната посетителка на ареста Линдзи Лоън пресушава по две еднолитрови бутилки водка всеки ден, разкриха източници на TMZ.com. Прекомерната консумация на алкохол е най-вероятната причина за последното сбиване на актрисата в нощен клуб в Ню Йорк миналата вечер. В ранните часове на деня червенокоската се нахвърлила на Тифани Мичъл, която се... прочети още »
30.11.201214:19

Холи Бери и бившият й мъж се помириха

Холи Бери и Габриел Обри сключиха примирие. Бившата двойка, която има четиригодишна дъщеря Нахла, водеше битка заради желанието на актрисата да отведе детето във Франция. Кулминацията на конфликта беше боя между годеника на Холи Оливие Мартинес и Габриел навръх Деня на благодарността. Актрисата получи спешна ограничителна заповед срещу Обри... прочети още »
30.11.201213:27

Риана публикува целувки с Крис Браун

Певицата Риана публикува в Туитър интимна снимка на нея и новия й, стар приятел Крис Браун. Барбадоската изпълнителка, която отново се среща с Браун, разбули всякакви останали съмнения, че двамата пак са гаджета. За първи път певицата нарича своя приятел "My baby". Преди ден рапърът изнесе концерт във Франкфурт, където била и... прочети още »
29.11.201217:45

НАСА успокои, че светът няма да свърши на 21.12

Светът няма да свърши на 21 декември 2012 г., увери американската космическа агенция НАСА. "Противно на ширещите се твърдения, 21 декември 2012 г. няма да бъде краят на света. Твърденията, че скоро ще настъпи краят на нашата планета не се подкрепят с никакви научни доказателства", посочват учените от НАСА. Според тях на 21... прочети още »
29.11.201216:07

"21" на Адел удари 10 милиона продажби

Албумът на британската музикална звезда Адел "21" се продаде в десет милиона копия по света. Тавата на певицата постигна забележителния резултат през изминалата седмица, близо две години след излизането си на пазара. Това сочат данните на Нилсън Саундскен, която следи световните продажби на изпълнителите от 1991... прочети още »
29.11.201215:36

Риана с концерт у нас на 3 август!

Поп принцесата Риана отново ще пее у нас! Датата е 3 август, съобщи световният сайт concertboom.com. Концертът на звездата от Барбадос ще бъде част от нейното мащабно световно турне "Diamonds", на което певицата ще представи новия си албум "Unapologetic". Турнето стартира на 8 март в Бъфало, Ню Йорк и след като... прочети още »
29.11.201215:28

Гай Ричи стана отново баща

Режисьорът Гай Ричи стана татко за пореден път! Годеницата му Джаки Ейнсли роди момиченце в частна болница в Лондон. Това е второто им дете. Те имат и син Рафаел, който е на 14 месеца. "И двамата са безкрайно доволни. Фактът, че сега имат момиченце е като бонус – Гай винаги е искал момче и момиче" – каза близък на... прочети още »
29.11.201213:49

Принц Уилям и Кeйт очакват бебе

Принц Уилям и съпругата му Катрин Мидълтън ще направят приятен коледен подарък на британците – очаква се през декември те официално да обявят радостната новина, че чакат наследник. Това съобщава бивша съученичка и близка приятелка на Кейт пред списание "Лайф енд стайл". По думите на Джесика Хей тя е получила... прочети още »