Новини

09.11.201216:35

Ангелите на Victoria's Secret превзеха цирка

Ежегодното модното шоу на прочутата марка бельо "Victoria's Secret" традиционно премина зашеметяващо по размерите и пищността си. Световните топ модели наричани "Ангелите на Виктория Сикрет" превзеха цирковата арена. Певците Риана, Джъстин Бийбър и Бруно Марс изпълниха част от най-паметните си и нови хитове по... прочети още »
09.11.201215:58

Пускат допълнителни седящи места за концерта на Дженифър Лопес

Поради големия интерес към предстоящия концерт на Дженифър Лопес на 18 ноември в "Арена Армеец София" от Symphonics Entertainment Group съобщиха, че се отпускат допълнителни седящи места в залата. От днес в продажба са ограничен брой седящи билети на цена от 130 лева. Новата серия пасове са в секторите А и С на залата и са с... прочети още »
09.11.201215:34

Green Day разказват приключенията на едно сърце в "Stray...

"Stray Heart" е първото парче, което Green Day вади от предстоящия си албум "¡Dos!", който ще излезе на 13 ноември. След "¡Uno!" и "¡Dos!", трилогията ще бъде завършена на 10 декември, когато на музикалния пазар ще се появи и последната част "¡Tré!". В... прочети още »
09.11.201215:10

Седящите места за Горан Брегович свършиха

Кръстникът на Балканската музика, самият Горан Брегович, идва за самостоятелен концерт в София на 29 ноември в зала "Арена Армеец" заедно с неговия "Оркестър за Сватби и Погребения". Поради силния интерес на феновете три седмици преди дългоочакваното събитие, седящите места, които бяха пуснати в продажба, се... прочети още »
09.11.201214:31

Шедьовърът на Роджър Уотърс "THE WALL" идва на 30 август...

Най-грандиозният спектакъл в историята на рок музиката - "The Wall" на Роджър Уотърс - един от основателите на легендарната рок група Пинк Флойд (Pink Floyd), ще взриви Националния стадион "Васил Левски" на 30 август 2013г., съобщиха от SMЕ. Билетите за гигантската продукция ще бъдат на достъпни цени - от 65 до 180... прочети още »
08.11.201212:19

"Ива от сутрин до обед" в четвъртък - 8 ноември - аудио

"Ива от сутрин до обед" обяви четвъртък за празник сам по себе си и вдигнахме краката петъчно още от 8 сутринта :) Честито и на всички, празнуващи именния си ден днес. Честванията при нас преминаха така: Събудихме Алфредо Торес, за да му помогнем да духне свещичките на тортата - стана на 45 в компанията на Ива Дойчинова. ... прочети още »
08.11.201212:17

10 нови албума, които ще се появят на пазара през ноември

Когато наближи краят на календарната година обичайно на екран се появяват най-големите филмови премиери, а на музикалния пазар излизат най-дългоочакваните албуми. Ноемврийският ни подбор включва 10 горещи музикални заглавия и започва с имената на две легендарни групи в рока - The Rolling Stones и Aerosmith! The Stones пускат албума си... прочети още »
08.11.201208:22

The Rolling Stones пускат новата "One More Shot" днес

Рок легендите от The Rolling Stones днес пускат чисто новата си песен "One More Shot". Песента е вторият запис от новия албум на групата, който ще излезе официално на 12 ноември и е посветен на 50-та годишнина на великата рок банда! "GRRR!” е компилация с най-големите хитове на The Rolling Stones плюс няколко чисто... прочети още »
08.11.201208:10

Концерт на Linkin Park приключи със смърт

Зрителка загина по време на концерт на американската ню-метъл банда Linkin Park, състоял се в Кейптаун в ЮАР. Случаят е нелеп - младата жена била ударена и задушена от рекламен банер, развян от силния вятър на стадиона. По-късно тя е починала в болница. Още 20 зрители са били ранени, като 12 от тях са били хоспитализирани. Linkin Park... прочети още »
07.11.201216:32

Най-интересното в "Ива от сутрин до обед" в сряда - 7...

Сряда, 7 ноември. Още един неповторим старт на деня в ефира на Радио FM+ и "Ива от сутрин до обед". Още една легенда се завърна в ефира - "Кофеин" с Тони и Сашо - неповторимия и взривоопасен дует, който "цепи, лепи и вулканизира" пространството между София и Мадрид! Днес Тони Георгиев е водещ на сутрешното шоу... прочети още »
07.11.201211:28

Никълъс Кейдж потвърди участието си в "Непобедимите 3"

Никълъс Кейдж ще участва в "Непобедимите" 3. 48-годишният актьор ще се присъедини към Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и Брус Уилис в третата част от екшън поредицата. Продуцентът на лентата Ави Лернър се надява да привлече и ветерани в екшъна като Харисън Форд, Уесли Снайпс и Мики Рурк. "Подготвяме филма със същата... прочети още »