Новини

01.10.201212:27

Ан Хатауей се омъжи

Ан Хатауей се омъжи за приятеля си Адам Шулман. Актрисата мина под венчило с Адам, за когото се сгоди през ноември м. г., на малка церемония в Биг Сур, Калифорния в събота. Около 100 гости присъствали на сватбата, която започнала в петък вечер с репетиция на вечерята преди същинската сватба в частно имение. Ан била облечена в рокля на... прочети още »
01.10.201212:16

Джордж Майкъл пак със здравословни проблеми, отлага турне

Джордж Майкъл ще лекува крайната си тревожност. Британският певец беше принуден да отложи концертите си в Австралия през ноември, част от световното си турне "Симфоника", тъй като решил да потърси професионална помощ за "голямата си тревожност" след травматичната си битка с пневмонията в края на миналата... прочети още »
01.10.201207:15

"Каре от запаса" започва с Георги Кушвалиев

Празничният месец в Радио FM+ започва от днес с първото издание на "Каре от запаса" предвождано от Георги Кушвалиев. Именитият водещ на радиото ще ни върне десетина години назад, когато в ефира на FM+ се вихреха двамата приятели, впоследствие превърнали се в големи водещи и телевизионни продуценти - Иван и Андрей. В началото на... прочети още »
01.10.201207:11

Радио FM+ в пресата през 90-те години

На 15 октомври, първото частно радио в България – Радио FM+ става на 20 години! Затова с началото на месеца откриваме и празненствата по повод юбилея! Ще бъдем заедно с най-големите хитове от 1992г. до днес, заедно с най-популярните ни водещи през годините, както и с всички докоснали се до магията наречена "РАДИО... прочети още »
28.09.201218:32

Представяме ви "Секунда" на Орлин Павлов ft. Bobo - видео

Певецът Орлин Павлов направи премиера на най-новото си парче. Промоцията се състоя от къщата на VIP Brother, където изпълнителят в момента е един от съквартирантите. Песента е озаглавена "Секунда" и е ремикс на "What's Your Sign”, която младият изпълнител направи преди време за чуждия пазар. За ремиксирането за... прочети още »
28.09.201216:23

Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Диваци" "Диваци" е най-новият филм на знаменития режисьор Оливър Стоун. В него той пресъздава вълнуващия разказ от едноименния роман на Дон Уинслоу, превърнал се в бестелър на Ню Йорк Таймс. Книгата вече е на българския пазар. Впечатляващият екшън-трилър на Стоун събира заедно на големия екран големите актьори Салма... прочети още »
28.09.201215:24

"Angry Birds" отстъпват на "Bad Piggies"

Компанията, разработила популярната игра за смартфони "Angry Birds", пусна новa игра, чийто главни герои този път са "Bad Piggies"(лошите прасенца). Този път прасенцата няма да избиват птиците, а с тях ще трябва да се конструират превозни средства, с които да се отива до определена точка, като по пътя ще се събират... прочети още »
28.09.201215:18

Рийз Уидърспуун роди трето дете

Актрисата Рийз Уидърспуун (Reese Witherspoon) роди третото си дете. Тя спази традицията звездите да избират нестандартни имена за децата си и кръсти момченцето си на американски щат. Малкото бебе носи името Тенеси Джеймс, а причината актрисата да избере името е, че когато е била млада е живяла в щата Тенеси. И майката и новороденото са в... прочети още »
28.09.201215:15

Джанет Джаксън вдига сватба за $20 милиона

Певицата Джанет Джаксън и годеникът й Уисам ал Мана планират сватба, която ще струва  20 милиона долара, съобщава американското сп. "Нешънъл Инкуайър". Двойката се надява да мине под венчило в Доха, Катар, където е роден женихът-милиардер. Очаква се церемонията да бъде през 2013 г. Според запознат източник, събитието ще бъде... прочети още »
28.09.201213:05

Първото частно радио в България - Радио FM+ става на 20 години

Първото частно радио в България – Радио FM+ обяви днес празничната си програма, с която ще посрещне юбилейния си двадесети рожден ден. През целия месец октомври в ефира на медиата ще звучи най-добрата музика от последните двадесет години, подсладена от настроението на част от легендарните водещи – Ива Дойчинова, Евелина... прочети още »
27.09.201218:04

Джъстин Тимбърлейк ще играе алкохолик

Актьорът Джъстин Тимбърлейк ще играе зависим от алкохола кулинарен критик в новия си филм "The Last Drop". Звездата от "Дилъри на време" ще поеме главната роля в романтичната комедийна драма, чийто режисьор ще бъде Питър Солет. Наскоро певецът приключи работа по "Trouble with the Curve", където работи с... прочети още »