Новини

25.09.201216:16

Анджелина Джоли се нуждае от животоспасяваща операция

Анджелина Джоли се нуждае от трансплантация на черен дроб, гръмнаха турски медии. Холивудската актриса и специален посланик на Върховния комисар на ООН по въпросите на бежанците била в Анкара и тайно е обсъдила с турски лекари трансплантацията. Твърди се, че актрисата страда от чернодробно заболяване, предизвикано от заразяване с хепатит... прочети още »
25.09.201216:09

Бионсе чака второ дете?

Поп-звездата Бионсе ще става майка за втори път, съобщават американски таблоиди. Певицата има осеммесечна дъщеря от съпруга си Джей Зи. Поп дивата се появила в ресторант Ла Марина в Ню Йорк на 23 септември в прилепнала рокля, която очертавала коремчето й. "Не коментирам личния й живот", съобщи представител на звездата. Преди време... прочети още »
25.09.201215:20

Чарлийз Терон с ново гадже

37-годишната южноафриканска актриса Чарлийз Терон има нова връзка с актьора Ерик Стоунстрийт. Пълничкият актьор е познат най-вече като хомосексуалиста Камерън Тъкър от сериала Modern Family. Двамата се познават от общи приятели и постепенно отношенията им са прераснали в нещо повече. Ерик Стоунстрийт получи награда "Еми" за... прочети още »
24.09.201216:52

Оливър Стоун и Джон Траволта получиха награди за цялостно творчество

Само в рамките на седмица, звездата от новата кино премиера "Диваци" Джон Траволта получи две награди за цялостно творчество. След като бе удостоен с нея на филмовия фестивал в Цюрих миналата седмица, вчера актьорът получи и почетното отличие "Доностия” на  фестивала в Сан Себастиан. По време на юбилейното 60-то... прочети още »
24.09.201215:51

Linkin Park с рекорд в YouTube

Linkin Park станаха най-гледаната рокгрупа в YouTube с 1 милиард посещения. Това е почти два пъти повече от посещенията на Coldplay, а групите Green Day и Red Hot Chili Peppers допълват Топ 4. Само клипът на Linkin Park "New Divide", на песента от втория филм "Трансформърс", е гледан над 131 милиона пъти. Американците... прочети още »
24.09.201215:11

Вокалът на Green Day влезе в болница заради наркотици

Вокалистът на Green Day Били Джо Армстронг влезе в клиника след срив на сцената по време на музикален фестивал в Лас Вегас. Певецът се подложил на лечение за злоупотреба с наркотични вещества, потвърди говорител на групата. Няколко предстоящи изяви на бандата се отлагат. От името на изпълнителят говорителят се извини за проваленото шоу в... прочети още »
24.09.201214:56

Робърт Патинсън иска да се жени за невярната Кристен Стюарт

Актьорът Робърт Патинсън иска да се ожени за Кристен Стюарт, при това само няколко месеца след нейната изневяра, която отприщи бурен светски скандал. Звездата от "Здрач" споделил, че ще приеме Кристен обратно, само ако тя се съгласи да се омъжи за него. Актрисата призна публично, че е изневерила на половинката си с режисьора на... прочети още »
24.09.201213:56

"Homeland" e големият победител на наградите за...

Драматичният сериал "Homeland" и комедията "Modern Family" станаха големите победители на 64-годишните награди за телевизия "Еми" (Emmy), които се раздадоха в Лос Анджелис. В категорията за "Най-добра актриса" статуетката взе Клеър Дейнс за ролята си в "Homeland". Деймиън Люис от същия... прочети още »
21.09.201210:27

Фиш от Мерилиън открива "Sounds of The Ages" в Пловдив

Тази вечер британският изпълнител Фиш (Fish) ще открие фестивала "Sounds of The Ages" в Пловдив, на който ще участва и друго известно име на прогресив рока – Anathema. Бившият вокалист на Мерилиън (Marillion) ще излезе на сцената на Античния театър в 20 ч. за изпълнение, което ще продължи час и половина, съобщават... прочети още »
21.09.201209:50

Нощ из пловдивските музеи и галерии

Музеите и галериите на Пловдив отново отварят вратите си, за уникалното събитие - "Нощ на музеите и галериите". Тази година e осмото подред събитие, което привлича хиляди фенове на изкуството и културата. "Нощ на музеите" е замислена и се организира за първи път в Берлин през 1997 година. В България "Нощта на... прочети още »
21.09.201208:27

Дженифър Лопес с видео обръщение към българските фенове

"Здравей, България. Аз съм Дженифър Лопес. Ще се видим в България. Не го изпускайте. Ще си прекараме страхотно. Обичам ви". Това записа латино дивата Дженифър Лопес в специално видео обръщение към българските фенове, с което разсея появилите се съмнения, че ще дойде за обявения на 18 ноември концерт в зала "Арена Армеец".... прочети още »