Новини

25.07.201215:32

Матю Пери прави нов опит за завръщане в телевизията

Бившият актьор от "Приятели" Матю Пери прави нов опит за завръщане в телевизията. Той твърди, че героите му стават все по-добри с всеки негов нов опит да успее, пише dnevnik.bg 42-годишният актьор не успя да продължи славата си след ролята на Чандлър Бинг в популярната комедия, която завърши през 2004 г. въпреки редица опити както... прочети още »
25.07.201212:25

"Ледена епоха 4" трета седмица е най-гледаният филм у нас

След третият си уикенд в българските киносалони четвъртата поред "Ледена епоха" - "Континентален дрейф" продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат обобщените данни от кината в България.  Триизмерният филм за приключенията на Мани, Диего, Сид и компания е на път да стане първият филм, и то... прочети още »
25.07.201208:03

Кейти Холмс на корицата на списание "C"

Кейти Холмс се снима за септемврийския брой на американското списание "C". Звездата засне фотосесия за списанието, което ще помести на страниците си ексклузивно интервю с Холмс, само месец след развода й с Том Круз. Стилната фотосесия е направена малко преди официалната раздяла на двамата актьори. Според главния редактор на... прочети още »
25.07.201207:28

Деми Мур в истерия заради Къчър

Деми Мур изпаднала в истерия, след като разбрала за новия любовен роман между бившия й съпруг и Мила Кунис. 49-годишната Мур била дълбоко шокирана от разпространените снимки на двамата целуващи се актьори. Според близки до Деми източници звездата била изумена и отново изпаднала в депресия. "За Деми Аштън е незараснала рана, която... прочети още »
24.07.201214:57

Сури Круз е най-елегантното дете

Сури Круз бе обявена за най-елегантно облеченото дете, като изпревари Блу Айви Картър, Харлоу Мадън и Харпър Бекъм. 6-годишната Сури - дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс, победи в анкета на сайта Twistedtwee.co.uk.  Организаторите на допитването били впечатлени от нейния гардероб, който включва много облекла и... прочети още »
24.07.201214:19

Аштън Къчър и Мила Кунис живеят заедно

Актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис делят един покрив, въпреки че официално отказват да потвърдят връзката си. Британските медии разпространиха интимни снимки на звездите в Лос Анджелис. Двамата изглежда вече не се крият, а злите езици заговориха, че те дори живеят заедно. "Живеят заедно от няколко месеца, но успяха да скрият тайната... прочети още »
24.07.201208:16

Елтън Джон отново №1

За първи път от 22 години насам сър Елтън Джон оглави класацията за албуми във Великобритания. Заглавната песен от едноименния албум Good Morning Тo Тhe Night е обявена за официална песен на Олимпийските игри в Лондон. Новият диск е резултат от съвместната работа на Джон и австралийското електронно дуо Pnau. Компилацията съдържа кавър... прочети още »
24.07.201207:28

Виктория изгубила духа на „Спайс Гърлс”

Гери Халиуел е на мнение, че именно колежката й от групата „Спайс гърлс” Виктория Бекъм вече не носи духа на бандата. Гери, Виктория и другите дами от групата - Мел Би, Ема Бънтън и Мел С трябваше да се съберат и да пеят заедно на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон през август. Дали обаче това ще се случи,... прочети още »
24.07.201207:21

Звезди от "Здрач" май ще се женят

Актьорът Робърт Патинсън намекна, че може би ще се ожени за друга звезда от вампирската филмова сага "Здрач" - Кристен Стюарт.   Неотдавна стана ясно, че Патинсън и Стюарт известно време насам са интимни. Сега актьорът намеква, че двамата може би скоро ще узаконят връзката си чрез официален брак. "Наскоро едно... прочети още »
24.07.201207:20

Мадона с оръжие на сцената

Мадона наруши забраната на шотландската полиция за използване на бутафорно оръжие на сцената, въпреки апела към нея да не го прави.   Това стана на концерта на певицата в столицата на Шотландия Единбург. Очакваше се, че ако Мадона наруши забраната, гигът да бъде прекратен. Това обаче не стана. Певицата и танцьорите й използваха... прочети още »
23.07.201217:32

Виктория Бекъм рекламира прах за пране

  Дизайнерката Виктория Бекъм, която се оказа не само една от най-умните, но и една от най-плодовитите членки на Спайс Гърлс, рекламира прах за пране в социалните мрежи. Съпругата на Дейвид Бекъм винаги е казвал, че независимо от успехите в кариерата, тя си остава на първо място майка. Въпреки славата, тя не игнорира своите майчински... прочети още »