Новини

26.07.201215:28

Приятелю, Тед

Създателят на „Family Gay“ Сет Макфарлан предава новаторския си хумор на големия екран като начинаещ сценарист, режисьор и като гласа на мечока Тед.  "Приятелю, Тед" е история за странното съжителство между  един млад мъж и неговия най-добър приятел – плюшения Тед. Тя започва преди цели 30 години,... прочети още »
26.07.201215:26

Джордж Клуни президент!

46% от жените и 35% от мъжете, американци, са на мнение, че актьорът Джордж Клуни е знаменитостта, която най-добре ще може да изпълни офиса на президента на Съединените американски щати. Това показват данните на от проучване на сайтове Askmen.com и Tressugar.com. След Клуни се нарежда Том Брейди, американски футболист и съпруг на... прочети още »
26.07.201214:20

Кристен Стюарт се извини за изневярата

Кристен Стюарт се извини публично на Робърт Патинсън, след като беше хваната в изневяра с режисьора на "Снежанка и ловецът" от папараци на списание "Us Weekly". Холивудската красавица помоли изгората си, за когото най-вероятно дори щеше да жени, да ѝ прости забежката с почти два пъти по-големия от нея Рупърт... прочети още »
26.07.201213:14

Гага може да играе Ейми Уайнхаус, ако плати 10 млн. долара

Бащата на Ейми Уайнхаус Мич сподели, че ще се съгласи Лейди Гага да играе дъщеря му, само ако певицата му плати 10 милиона долара. 26-годишната изпълнителка на "Poker face" изрази интерес да изиграе британската соул певица. Бащата на Ейми обаче не е заинтригуван от идеята Гага да играе покойната му дъщеря в биографичен филм. Пред... прочети още »
26.07.201208:24

Новият сингъл на Green Day "Oh Love" е номер 1 рок песен

В очакване на излизането на техния предстоящ нов албум "Uno!", GreenDayвече успяха да покорят радио класацията за рок песни на Billboard с първия сингъл от него, "Oh Love". Песента се закотви на #1 в чарта Rock Songs още в първата седмица от пускането си по общо 145 радио станции. Парчето е едва третото, което влиза... прочети още »
26.07.201208:23

Лейди Гага отива на съд

Лейди Гага и нейният мениджърски екип са съдени на $10 млн. от производител на кукли. Изпълнителката на хита „Judas” е обвинена от MGA Entertainment, че е поискала отлагане на пуска на кукла по нейно подобие. Според предварителната уговорка, куклата е трябвало да бъде пусната в края на 2012 г. Компанията твърди, че Лейди Гага... прочети още »
25.07.201215:39

Video: Mark Ronson, Katy B feat. Рафи, Ангел § Моисей и Криско -...

След като изпратиха официално за Лондон българските олимпийци с изпълнението на „Навсякъде по света” на церемонията пред Зала Арена Армеец, Рафи, Ангел и Моисей и Криско успяха да заснемат и своята част от видеото към олимпийския химн. „Anywhere In The World” е дело на един от най-успешните музикални продуценти на... прочети още »
25.07.201215:32

Матю Пери прави нов опит за завръщане в телевизията

Бившият актьор от "Приятели" Матю Пери прави нов опит за завръщане в телевизията. Той твърди, че героите му стават все по-добри с всеки негов нов опит да успее, пише dnevnik.bg 42-годишният актьор не успя да продължи славата си след ролята на Чандлър Бинг в популярната комедия, която завърши през 2004 г. въпреки редица опити както... прочети още »
25.07.201212:25

"Ледена епоха 4" трета седмица е най-гледаният филм у нас

След третият си уикенд в българските киносалони четвъртата поред "Ледена епоха" - "Континентален дрейф" продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат обобщените данни от кината в България.  Триизмерният филм за приключенията на Мани, Диего, Сид и компания е на път да стане първият филм, и то... прочети още »
25.07.201208:03

Кейти Холмс на корицата на списание "C"

Кейти Холмс се снима за септемврийския брой на американското списание "C". Звездата засне фотосесия за списанието, което ще помести на страниците си ексклузивно интервю с Холмс, само месец след развода й с Том Круз. Стилната фотосесия е направена малко преди официалната раздяла на двамата актьори. Според главния редактор на... прочети още »
25.07.201207:28

Деми Мур в истерия заради Къчър

Деми Мур изпаднала в истерия, след като разбрала за новия любовен роман между бившия й съпруг и Мила Кунис. 49-годишната Мур била дълбоко шокирана от разпространените снимки на двамата целуващи се актьори. Според близки до Деми източници звездата била изумена и отново изпаднала в депресия. "За Деми Аштън е незараснала рана, която... прочети още »