Новини

26.06.201212:40

Пенелопе Круз слабее с готвена храна

Пенелопе Крус не разчита на диети, за да поддържа фигурата си, а просто се храни с прясна храна всеки ден. Испанската красавица, която има 17-месечен син Леонардо със съпруга си Хавиер Бардем, не вярва на диети и вместо тях залага на домашно приготвена храна, за да поддържа фигурата си. "Аз съм домакиня. Знам как да готвя и това е... прочети още »
26.06.201212:27

Джордж Клуни се разхубавява най-много с времето

Звездата от "Бандата на Оушън" Джордж Клуни оглави класация за актьорите, които най-много са се разхубавили през годините. Актьорът Джордж Клуни причини десетки женски припадъци, когато се появи на екран през 80-те, но 30 години по-късно този ерген попада в класациите за най-разхубавили се актьори. Неговите завоевания и имидж са... прочети още »
25.06.201218:03

Cypress Hill обещаха да се върнат отново. Виж третия ден Elevation...

Рап триото от Лос Анджелис Cypress Hill закри Elevation Music Festival с гръм и трясък, предаде БГНЕС. Момчетата стъпиха за първи път на българска сцена, на която показаха защо ги наричат легенди в музиката. Бандата е известна с "патента", който използва - неповторимата смесица от хип-хоп и рок. След девет албума и повече от 20... прочети още »
25.06.201217:52

Кейти Пери си взима почивка от шоубизнеса

Певицата Кейти Пери иска да си вземе почивка от кариерата и блясъка на прожекторите, за да се възстанови от развода с Ръсел Бранд. 27-годишната изпълнителка иска да се откаже за известно време от музиката си, за да се възстанови от раздялата си с Ръсел миналата година. "Сърцето ми има нужда да се излекува", сподели звездата пред... прочети още »
25.06.201214:27

Амбър Харт: "Джони Деп е неустоим!"

Актрисата Амбър Харт коментира горещите слухове, които я свързват с актьора Джони Деп. Холивудската звезда преди дни обяви официално раздялата си с Ванеса Паради, след 14-годишна връзка. Красавицата, която си партнира Джони във филма "Дневникът на едно пиянде", не отрича, но и не потвърждава за връзката си с Деп. Амбър казва, че... прочети още »
25.06.201214:08

Бащата на Шакира потвърди, че певицата е бременна

Бащата на латино звездата Шакира Уилям Мебарак потвърди, че тя и половинката й - футболистът Жерар Пике, очакват дете. От известно време се носеха слухове, че певицата е бременна от спортиста, но до този момент информацията не беше потвърдена. В интервю за испански вестник бащата на Шакира споделил колко се гордее с постиженията на дъщеря... прочети още »
24.06.201212:39

Еlevation 2102! Купонът продължава!

Ако в началото на Elevation 2012, фенове все още си спомняха злополучното първо издание на феста в Разлог, след приключването на втората вечер на феста в Доброславци, в паметта на „елеманите” завинаги ще останат брилянтните изпъления на Chambao, Kosheen, Parov Stelar, Groove Armada и Fatboy Slim, както и на бг звездите Gravity... прочети още »
22.06.201211:37

Джъстин Тимбърлейк - звезда в кино версия на "Спасители на...

Джъстин Тимбърлейк  (Justin Timberlake) може да участва в кино версия на сериала "Спасители на плажа". Продуцентите от Парамаунт пикчър искат да привлекат звездата от филма "Социална мрежа" да изиграе една от главните роли в проекта. Сайтът „Туитч филм” разкрива, че ако Тимбърлейк се съгласи да участва... прочети още »
22.06.201210:36

Препоръчваме ви да гледате на кино:

Улични танци 2 (StreetDance 2) Танцовият филм "Улични танци 2" в 3D вариант е сигурен гарант за прекарването на перфектни 2 часа в кино салона. Очите ви няма как да не се напълнят с красота, а тялото ви да не се наелектризира от перфектните танцови движения. Това, което трябва да се изтъкне е участието на София Бутела -... прочети още »
22.06.201210:05

Препоръчваме ви за четене:

Ако има най-подходящ сезон за четене на романи, то това е лятото. Какво по-приятно може да има от една хубава книга, свежо питие и сянката под чадъра на плажа? Затова стартираме нова рубрика, в която ще ви представяме премиерните книги на пазара. За днес сме избрали "Ден Нула" на Дейвид Балдачи - автор на "Абсолютна... прочети още »
22.06.201208:58

Модна къща "Ив Сен Лоран" сменя името си

Новият творчески директор на "Ив Сен Лоран" Хеди Слиман ще прекръсти култовата модна марка на "Сен Лоран Париж". Слиман иска "да отведе Сен Лоран към нова модерна ера" и смята, че отпадането на първото име на основателя на марката е пътят напред. Отсега нататък модната къща ще се нарича "Сен Лоран... прочети още »