Новини

22.06.201211:37

Джъстин Тимбърлейк - звезда в кино версия на "Спасители на...

Джъстин Тимбърлейк  (Justin Timberlake) може да участва в кино версия на сериала "Спасители на плажа". Продуцентите от Парамаунт пикчър искат да привлекат звездата от филма "Социална мрежа" да изиграе една от главните роли в проекта. Сайтът „Туитч филм” разкрива, че ако Тимбърлейк се съгласи да участва... прочети още »
22.06.201210:36

Препоръчваме ви да гледате на кино:

Улични танци 2 (StreetDance 2) Танцовият филм "Улични танци 2" в 3D вариант е сигурен гарант за прекарването на перфектни 2 часа в кино салона. Очите ви няма как да не се напълнят с красота, а тялото ви да не се наелектризира от перфектните танцови движения. Това, което трябва да се изтъкне е участието на София Бутела -... прочети още »
22.06.201210:05

Препоръчваме ви за четене:

Ако има най-подходящ сезон за четене на романи, то това е лятото. Какво по-приятно може да има от една хубава книга, свежо питие и сянката под чадъра на плажа? Затова стартираме нова рубрика, в която ще ви представяме премиерните книги на пазара. За днес сме избрали "Ден Нула" на Дейвид Балдачи - автор на "Абсолютна... прочети още »
22.06.201208:58

Модна къща "Ив Сен Лоран" сменя името си

Новият творчески директор на "Ив Сен Лоран" Хеди Слиман ще прекръсти култовата модна марка на "Сен Лоран Париж". Слиман иска "да отведе Сен Лоран към нова модерна ера" и смята, че отпадането на първото име на основателя на марката е пътят напред. Отсега нататък модната къща ще се нарича "Сен Лоран... прочети още »
21.06.201214:36

Cypress Hill ще купонясват на целия Elevation - виж всички...

Най-нетърпеливи да се качат на сцената на ELEVATION се оказват момчетата от Cypress Hill, на които се пада честта да закрият фестивала на 24 юни. Бандата изяви желание да проследи ELEVATION още от първия му ден. Легендата REV RUN от RUN D.M.C заедно с  DJ Ruckus, също пристигат ден преди участието си на откриващото парти на 22... прочети още »
21.06.201211:34

"Moving Forward" е новият хит на Рут Колева! - видео

Младата звезда на българската джаз сцена Рут Колева и дъбстеп дуото BassCatz представиха официално съвместната си песен "Moving Forward". Режисьор на видеото е Деница Русланова, оператор е Дамян Димитров. Два снимачни дни, най-модерната техника и млад снимачен екип, използват за локация стара  и порутена сграда на ул.... прочети още »
21.06.201211:22

Скандал с Take That! Музикантите замесени в схема за избягване на...

Звездите от Take That са замесени в схема за избягване на данъчно облагане, съобщава британският в. "Таймс". Според информацията Гари Барлоу, Хауърд Доналд и Марк Оуен (на снимката) са част от голяма група представители на музикалната индустрия, замесени в аферата. Те "инвестирали 26 милиона паунда в схема за избягване на... прочети още »
21.06.201210:46

Официален трейлър на "Здрач: Зазоряване - Част 2"

Излезе първият официален трейлър на "Здрач: Зазоряване - Част 2" (Twilight Breaking Dawn Part 2). Финалът на вампирската сага  излиза на 16 ноември. В последната серия бебето на вампирите Едуард и Бела, Ренесме вече е малко момиче. Вълците искат да убият момиченцето, но за радост на семейство Кълън, Джейкъб е белязал... прочети още »
21.06.201210:34

Група Акага посрещна лятото с "Нека да е лято" - видео

Група Акага се завръща с ново лятно парче - "Нека да е лято". След безспорния успех на миналогодишния летен хит "Време за море", формацията очевидно залага на същата формула. прочети още »
21.06.201210:27

Wham! се събира за юбилеен концерт

Дуетът Wham! ще се събере за еднократен концерт по случай 30-годишнината на групата. Звездата Джордж Майкъл, който през зимата изкара много тежка пневмония, и Андрю Риджли са заявили, че са оставили в миналото времето на "Клуб Тропикана", но сега осъзнават, че годишнината е нещо, което не може да се пренебрегне. Събирането на... прочети още »
21.06.201210:20

Никол Кидман отпразнува рождения си ден на концерт на Лейди Гага

Актрисата Никол Кидман отпразнува 45-я си рожден ден със съпруга си Кийт Ърбан. Кънтри музикантът завел холивудската звезда на обикновена вечеря в гръцки ресторант в Сидни, след което двамата отишли на концерт на Лейди Гага. На шоуто присъствали и родителите на Кидман д-р Антъни и Джанел Кидман. Актрисата трябвало да се облече топло,... прочети още »