Новини

21.06.201210:27

Wham! се събира за юбилеен концерт

Дуетът Wham! ще се събере за еднократен концерт по случай 30-годишнината на групата. Звездата Джордж Майкъл, който през зимата изкара много тежка пневмония, и Андрю Риджли са заявили, че са оставили в миналото времето на "Клуб Тропикана", но сега осъзнават, че годишнината е нещо, което не може да се пренебрегне. Събирането на... прочети още »
21.06.201210:20

Никол Кидман отпразнува рождения си ден на концерт на Лейди Гага

Актрисата Никол Кидман отпразнува 45-я си рожден ден със съпруга си Кийт Ърбан. Кънтри музикантът завел холивудската звезда на обикновена вечеря в гръцки ресторант в Сидни, след което двамата отишли на концерт на Лейди Гага. На шоуто присъствали и родителите на Кидман д-р Антъни и Джанел Кидман. Актрисата трябвало да се облече топло,... прочети още »
20.06.201218:27

Кристен Стюарт е най-скъпата актриса според "Форбс"

Звездата от "Здрач" Кристен Стюарт е начело в годишната класацията на сп. "Форбс" за най-скъпоплатените актриси в Холивуд.  Стюарт е попълнила банковите си сметки с 34,5 милиона долара - възнагражденията й от двете части на вампирската сага, както и лентата "Снежанка и ловецът". Звездата... прочети още »
20.06.201210:31

Облечи се подходящо и гледай безплатно "Улични танци 2"!

Представяме ви музиката от предстоящия кино хит "Улични танци 2” и ви уверяваме, че без значение дали сте латино или R&B танцьор, песните включени в ритмичната тава няма да ви позволят да стоите неподвижно на едно място за повече от минута. За да се подкрепим с доказателства, ще изредим само парчета като "We Will Rock... прочети още »
20.06.201210:23

Red Hot Chili Peppers пускат 18 неиздавани песни

Red Hot Chili Peppers обявиха, че ще разкрият 18 неиздавани по-рано парчета от звукозаписните сесиите на последния си албум "I’m With You". Всяка от песните ще бъде достъпна навсякъде по света както в дигитален  формат, така и на винил. Песните ще бъдат издадени през идните 6 месеца. Списъкът включва парчетата... прочети още »
20.06.201209:15

Официално: Джони Деп и Ванеса Паради са разделeни

Джони Деп (Johnny Depp) и Ванеса Паради (Vanessa Paradis) са се разделили след 14-годишна връзка. Новината бе разпространена от говорител на двойката, информира "Пийпъл“. Представителят на звездите уточнява, че двамата са се разделили като приятели и моли журналистите и феновете на да уважат личното пространство на двамата и... прочети още »
20.06.201209:05

Бионсе купи на мъжа си самолет

Певицата Бионсе Ноулс (Beyonce) похарчи 25 млн. долара за луксозен самолет, който подари на половинката си Джей Зи (Jay-Z). Подаръкът на звездата бил по случай Деня на бащата в САЩ. Самолетът може да превозва до 15 пътници и притежава няколко удобства, характерни за домовете ни. Запознат източник обясни: "Бионсе счете, че това ще... прочети още »
19.06.201219:45

Боби Браун се ожени повторно

Боби Браун отново е женен мъж. Бившият съпруг на покойната Уитни Хюстън и годеницата му Алисия Етеридж си казаха "да" в понеделник на церемония в Хонолулу. На церемонията са присъствали децата на Браун – Ландон (23), Ла’Принция (22) и Боби-младши (19), както и единственото общо дете на двойката – 3-годишният... прочети още »
19.06.201219:31

Клипът на "Wide Awake" на Кейти Пери е вдъхновен от...

Американската супер звезда Кейти Пери пусна най-новото си видео към песента "Wide Awake". Клипът разказва приказка, която доста напомня на култовия филм "Лабиринт" от 1986 г., с участието на Дейвид Бауи и Дженифър Конъли. Песента е съвсем нова и е добавена в разширеното издание на хитовия албум "Teenage... прочети още »
19.06.201218:40

Fatboy Slim загрява за Elevation на Европейското първенство по футбол

Fatboy Slim е британски музикант и диджей. Името му е Норман Кук и повече от 30 години е на върха на музикалната и денс сцена. Преди дни се нареди на 12-то място в класацията на сп. "Форбс" за най-богати диджеи в света. Fatboy Slim става популярен и получава редица музикални награди за хитовете си "Weapon of Choice",... прочети още »
19.06.201211:35

Матю Макконъхи е най-сексапилният татко в Холивуд

Младоженецът Матю Макконъхи оглави онлайн класация за най-сексапилния татко в Холивуд, съставена по повод Деня на бащата. Макконъхи, който миналия уикенд се ожени за приятелката си Камила Алвес, и е баща на две деца, получи 21 на сто от гласовете на участниците в допитването, осъществено от кино сайта Fandango.com. Той изпревари с 5 на сто... прочети още »