Новини

24.04.201213:23

Voca People ще изпълнят хитове на Майкъл Джексън, Мадона и Куин

На 4 май, интергалактическите звезди Voca People ще приземят своя космически кораб на сцената на зала 1 на НДК в София, за да спрат дъха на българските зрители с феноменалното си шоу! В 90-те минутното музикално ревю на Voca People, осемте феноменално талантливи изпълнители, комбиниращи акапелно пеене с изкуството на модерния бийтбокс,... прочети още »
24.04.201208:25

Линдзи Лоън ще играе Елизабет Тейлър

Линдзи Лоън ще играе ролята на Елизабет Тейлър в телевизионен филм за бурната връзка на звездата с Ричард Бъртън, съобщи телевизионната мрежа "Лайфтайм", потвърждавайки слуховете, които се носят от седмици. 25-годишната Линдзи Лоън е "една от редките актриси, които притежават талант, красота и тайнственост, и така могат да... прочети още »
24.04.201208:04

Анджелина Джоли – почетна гражданка на Сараево

36-годишната актриса Анджелина Джоли бе обявена за почетен гражданин на Сараево, съобщават световните медии. Благодарение на филма си „В земя на кръв и мед” тя „допринесе за запазването на истината за събитията, свързани с войната в Сараево и в Босна”, се казва в комюнике на областния съвет на Сараево, с което се... прочети още »
23.04.201218:14

Халваджиян: "Стоя твърдо зад всяка една от думите си"

"Очевидно за всеки, който е гледал "България търси талант" е, че Магърдич Халваджиян изпълнява съвестно и професионално своите задължения, в качеството му на член на журито на предаването. За нас от това следва, че мотивите за отстраняването му са други". Това заявяват от продуцентска компания "Глобал филмс" по... прочети още »
23.04.201217:20

Кейти Пери представила новото си гадже на Coachella

Шумът около появяването на Кейти Пери в публиката на музикалния фестивал Coachella преди седмица не спира. Американските таблоиди нашироко обсъдиха лилавата коса на звездата, екстравагантния й външен вид, купона, който си спретна с колежката Риана, а днес вече се заговори, че Кейти може би е представила и новото си гадже. Младата певица,... прочети още »
23.04.201216:07

Почина Хачо Бояджиев

На 80-годишна възраст почина големият телевизионен режисьор академик Хачо Бояджиев. На 20 януари тази година Хачо Бояджиев бе удостоен с отличието "Златен век" на Министерството на културата. Той получи престижната награда заедно с режисьорката Адела Пеева за принос в развитието на българската култура. За 80-годишния юбилей на... прочети още »
23.04.201215:30

"Мисли като мъж" детронира "Игрите на глада"

Романтичната комедия "Мисли като мъж" оглави боксофис класацията в САЩ и Канада този уикенд с приходи от продажбата на билети в размер на 33 милиона долара. Продукцията по едноименния роман на Стив Харви, с участието на музикалните звезди Крис Браун и Кели Роулънд в две от главните роли, измести от челната позиция филма... прочети още »
23.04.201214:58

Карла Бруни заприличала на катерица

Карла Бруни, съпругата на настоящия френски президент и кандидат за следващ мандат Никола Саркози, гласува на изборите вчера и появата й предизвика вълна от остри реакции. От чертите на бившия супер модел не е останало почти нищо. Скулите на първата дама на Франция са много опънати, а очите й са с котешка форма. Много от хората в... прочети още »
23.04.201214:09

Виктория Бекъм стана и дизайнер на коли

Британската модна дизайнерка Виктория Бекъм стана и дизайнер и на автомобили. Тя заяви, че е мислила за съпруга си  -  футболиста Дейвид Бекъм, когато е работила върху външния вид на новия модел на Рейндж Роувър - Evoqu.  Бившата певица от Спайс Гърлс беше в Пекин, където представи автомобила. Специалното издание на колата е... прочети още »
23.04.201211:39

Дивна и Рут Колева разбиха статуквото на родната музикална сцена

Младите лица на българската музикална сцена - Дивна и Рут Колева - грабнаха най-много статуетки на тазгодишните музикални награди на БГ Радио, предаде БГНЕС. 14-годишната Дивна спечели наградите за дебют и "Най-добра песен" за "Ти не можеш да ме спреш" ft. Миро и Криско. Малолетната изпълнителка не успя да скрие... прочети още »
21.04.201215:15

След дълбините, Джеймс Камерън отива и в Космоса

Председателят на борда на директорите на Google Ерик Шмит и съоснователят на компанията – милиардерът Лари Пейдж, обединяват усилията си с холивудския режисьор Джеймс Камерън и други инвеститори в амбициозен космически проект, чиято цел е търсенето на природни богатства в Космоса. Повече детайли по изследователския план ще бъдат... прочети още »