Новини

05.03.201211:33

Хакери свиха пълната дискография на Майкъл Джаксън от Sony

Откраднаха пълната дискография на Майкъл Джаксън, включително и никога неиздавани негови записи. Тя е на стойност 160 млн. паунда или близо 250 милиона долара и е открадната от корпорацията "Sony Music”, съобщава ИТАР-ТАСС. Хакерите са я изтеглени от базата данни на музикалната компания. Те са отмъкнали над 50 хиляди файла със... прочети още »
05.03.201210:40

Скарлет Йохансон ще играе в нова версия на "Психо"

Британският режисьор Саша Джърваси ще снима филм за това, как е заснет един от най-прочутите трилъри "Психо" на Алфред Хичкок, съобщава "Холивуд рипортър". Сюжетът ще се гради около отношенията на Хичкок, изигран от Антъни Хопкинс, и неговата съпруга Алма, изпълнявана от Хелън Мирън. Историята се базира върху книгата на... прочети още »
05.03.201209:08

Парижките колекции за идната зима са в тъмни цветове

Влиянието на икономическата криза и подтикът към създаването на прагматични дрехи са оставили отпечатък върху парижките модни колекции за следващата зима, коментират експертите. В дрехите може да откриете поезия, но като цяло носят малко фантазия, а цветовете са доста тъмни. Hermes и Givenchy заложиха на кожите, докато John Galliano се... прочети още »
05.03.201207:47

ПРИОРИН - мечтаната коса от корена до върха

Повече от 50 години Приорин се грижи косата на жената да бъде здрава и красива. Формулата на Приорин е една от първите, създадени с тази цел, която продължава да се развива и през 21-и век. Към доказано работещите ù съставки е добавен Биотин, с който Приорин работи още по-добре. Корените на косата играят основна роля в нейния... прочети още »
04.03.201213:03

Събитията от седмицата в снимки

Актрисата Натали Портман и годеникът й Бенджамин Милпие са сключили таен брак. Повод за клюката от тази седмица станаха издайнически пръстени, с които двамата се появиха на наградите "Оскар". Пръстените много напомнят на брачни халки. Ехото от най-престижната церемония за филмови награди в Холивуд се носеше през цялата седмица.... прочети още »
04.03.201212:57

Софи Маринова с обръщение към българите по света - видео

Представителката на България на Евровизия 2012 Софи Маринова записа обръщение за българите в Европа и за всички европейци. Тя призовава българите в цяла Европа да гласуват за нея във втория полуфинал на Евровизия на 24-ти май в Баку. "Музиката е моят живот и моя съдба. Щастлива съм, че ще бъда посланик на българската песен и се... прочети още »
02.03.201215:57

Крис Мартин от Coldplay духа 35 свещички на тортата днес

Вокалистът на най-добрата британска банда за 2012 г. Крис Мартин днес навършва 35 години!  Той е роден на 2 март 1977 г. в Девън, Англия. Следва в "University College London”, където се среща с Уил Чемпиън, Гай Беримън и Джони Бъкланд, за да основат впоследствие Coldplay. Coldplay на наградите "БРИТ 2012",... прочети още »
02.03.201215:42

Провинциалистките правят по-често рисков секс

Момичетата, които се преселват от провинцията в големите градове, са по-безхаберни към темата за безопасния секс. В скорошно проучване е установено, че младите момичета от провинцията, които идват в големия град, е по-вероятно да правят секс с повече от един партньор и без предпазни средства. По време на първата година от висшето си... прочети още »
02.03.201215:22

Изпратихме Дим Дуков

Роднини, приятели и колеги се събраха в църквата "Света Параскева", за да кажат последно сбогом на Дим Дуков и да го изпратят в последния му път, предаде БГНЕС. Цветя пред ковчега оставиха Йорданка Фандъкова, Богдана Карадочева, Мартина Вачкова, Камен Воденичаров, Катерина Евро, Тончо Токмакчиев, Емил Кошлуков, Ваня Щерева, Мариус... прочети още »
02.03.201215:06

"Аве" и "Кецове" мерят сили с конкуренцията в...

За първи път жури ще оценява филмите от Балканския конкурс на 16-ия София Филм Фест. Два български филма – "Аве" и "Кецове" ще мерят сили с конкуренцията в конкурса, съобщиха от СФФ. След фестивалния си триумф по света, кинодебютът на Константин Божанов "Аве" ще участва и в Балканския конкурс на 16-ия... прочети още »
02.03.201214:12

Дъщерята на Христо Стоичков ще играе себе си в "Стъклен дом"

Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков е най-новият персонаж в популярния сериал "Стъклен дом". Михаела Стоичкова Зрителите ще видят Михаела в предстоящите епизоди на нашумялата сага на bTV, чиито снимки от новия сезон продължават и в момента, пише avtora.com. В поредицата тя ще участва със собственото си име и ще... прочети още »