Новини

12.03.201212:21

Общият бюджет скарва двойките, защото жените харчат, а мъжете трупат

Мъжете искат повече правомощия над семейния бюджет, показва ново проучване, според което не секса, а парите са в основата на повечето разводи. 93% от мъжете не са съгласни с това как жените им планират семейния бюджет. Само 50 на сто от анкетираните представители на силния пол не са доволни от поведението на съпругите си в леглото. Така... прочети още »
12.03.201210:36

Кристен Стюарт показва гръд в "On the road" - виж първи...

Кристен Стюарт стана една от най-популярните актриси в света благодарение на вампирската поредица "Здрач”. Сега се задава нов филм с младата звезда, който няма нищо общо с вампирите и Робърт Патинсън. Излезе първият трейлър на "On the Road”, който е базиран по едноименния роман на Джак Керуак. Става въпрос за група... прочети още »
12.03.201209:57

Роберто Кавали ще шие сватбена рокля за Джей Ло

Музикалната дива Дженифър Лопес е избрала Роберто Кавали за дизайнер на сватбената й рокля. Новината излезе от самия Кавали, който публикува шокиращите разкрития в социалните мрежи. "Днес Дженифър Лопес ми се обади и поиска да направя специална рокля за предстоящата й сватба", написа италианският дизайнер в Туитър. Тези думи... прочети още »
12.03.201209:05

Кейти Пери има връзка със супермодел

Певицата Кейти Пери, която се раздели неотдавна със съпруга си Ръсел Бранд, вече е открила нова любов в лицето на един от най-високо платените мъжки модели в света - Батист Джабикони. Наскоро певицата със синя коса беше специален гост на Седмицата на модата в Париж. Близък до звездата източник разкри пред таблоидите, че двамата се... прочети още »
12.03.201208:06

Лиъм Галахър е най-добрият вокалист

Бившият вокалист на групата Oasis и сегашен на Beady Eye Лиъм Галахър е най-добрият фронтмен на всички времена. Това сочат резултатите от анкета, извършена от британската радиостанция  сред слушателите й. Галахър изпреварва имена като Фреди Меркюри от Qeen и Дейвид Геън от Depeche Mode, които са съответно на второ и трето място. След... прочети още »
12.03.201207:39

Боби Кристина тръгва по стъпките на Уитни Хюстън

Дъщерята на Уитни Хюстън (Whitney Houston) заяви, че планира да последва стъпките на своята майка в шоубизнеса.  Боби Кристина (Bobbi Kristina Brown),  дъщеря на певицата от брака й с Боби Браун, сподели, че все още чувства нейното присъствие. "Чувствам я как преминава през мен през цялото време...Все още мога да се смея и... прочети още »
11.03.201211:36

Майкъл Медсън арестуван, плати 100 000 долара гаранция

Поредна холивудската звезда с проблеми с правосъдието. Едно от любимите лица на режисьора Куентин Тарантино - Майкъл Медсън беше арестуван преди ден в дома си в Малибу, Лос Анджелис, за извършен побой над непълнолетния му син. Снимката е разпространена от местното полицейско управление. Събитията от световния шоубизнес в снимки може да... прочети още »
10.03.201212:57

Криминалната драма „Отплата” тръгва на 17 март по Нова ТВ

Два епизода на „Отплата” ще видят зрителите на Нова ТВ на 17 март, точно в 20.00 ч., за когато е планирана телевизионната премиера на криминалната драма. Междувременно екипът на продукцията продължава снимките на сериала. Някои от сцените бяха заснети в центъра на София и предизвикаха известна суматоха в движението и дори... прочети още »
09.03.201212:32

Филм с Брус Уилис открива фестивала в Кан

Новият филм на американския режисьор Уес Андерсън "Moonrise Kingdom" ("В царството на пълнолунието") ще открие 65-ото издание на кинофестивала в Кан на 16 май. В същия ден филмът ще бъде пуснат по екраните във Франция, още преди премиерата му в САЩ на 25 май. Уес Андерсън, който е и съавтор на сценария заедно с Роман... прочети още »
09.03.201212:16

Софи Маринова ще пее на гръцкия финал на Евровизия

Софи Маринова ще представи песента си за Евровизия 2012 на гръцкия финал на конкурса, който ще се проведе на 12-ти март в River West Mall в Атина. Тя ще пристигне от Цюрих, където предната вечер има организиран концерт. Гласовитата българка ще зарадва публиката с "Love unlimited" и ще поздрави феновете с гръцки песни. Интересът на... прочети още »
09.03.201212:12

Нова двойка в Холивуд - Аманда Сейфрид и Джош Хартнет

Звездата от "Мама миа" и "Дилъри на време" Аманда Сейфрид и актьора Джош Хартнет са заедно от януари, гръмнаха американските медии. Двамата обаче предпочитали да крият връзката си, поне за момента. "Джош предпочита да не се разчува все още. Затова той и Аманда го карат по-полека - решили са да не пришпорват... прочети още »