Новини

01.03.201213:58

Водещият Милен Цветков става татко за втори път

Телевизионният водещ Милен Цветков ще става баща за втори път. Това се разбра от самия него в предаването на Гала. "Да, имаме новина", така отговори Милен Цветков тази сутрин на въпроса на водещата дали ще става татко. Поводът беше снимка на приятелка на Милен – Ивета, която Джуджи е открила в интернет. На снимката се... прочети още »
01.03.201208:24

Лейди Гага основа благотворителна фондация

Лейди Гага откри собствена благотворителна фондация, която ще подкрепя младите хора, които независимо по какви причини се сблъскват с агресията от страна на другите.   Новата организация се нарича „Born this way" - по името на популярния сингъла и албум на Гага. Председател на Фонда ще бъде майката на певицата Синтия... прочети още »
01.03.201208:21

Софи Маринова ще ни представя на Евровизия

Софи Маринова бе избрана да представя България на финала на Евровизия, който ще се състои през май в азербайджанската столица Баку. Софка пребори конкуренцията на другия голям фаворит - Десислава, както и тази на Група New 5, Ивайло Колев, Стелияна Христова, Симона Сиванио, Група Go Week, Цветелин Атанасов – Елвиса, Тодор Гаджалов,... прочети още »
29.02.201217:16

Мерилин Монро става лице на 65-ия фестивал в Кан

Филмовият фестивал в Кан избра холивудската икона Мерилин Монро за лице на юбилейното си 65-о издание тази година. Форумът ще почете 50 години от смъртта на актрисата. На черно-бялата снимка на фотографът Ото Л. Бетман Монро духа свещ на торта. Дизайнер на плаката е парижката агенция The Bronx. Фестивалът в Кан обяви, че е избрал Монро... прочети още »
29.02.201216:37

Българските "Женени с деца" се казват семейство Бикови

От март известният американски комедиен сериал "Женени с деца" ще има своя българска версия в ефира на "Нова телевизия", която ще се казва "Женени с деца в България". Еквивалент на семейството на Ал и Пеги Бънди ще бъдат Жоро и Цвети Бикови, съобщиха от телевизията. Авторите обещават семейство Бикови да са... прочети още »
29.02.201215:46

Калин Врачански и Виктор Чучков на лилавия килим в Лос Анджелис

На 25 февруари, само ден преди бляскавата церемония по връчването на наградите Оскар, плажът на Санта Моника се превърна в арена на един различен по своя дух фестивал – неповторимите FILM INDEPENDENT SPIRIT AWARDS 2012. По време на събитието бе връчена голямата награда на JAMESON в размер на 40,000 евро, които ще отидат изцяло за... прочети още »
29.02.201215:19

Queen и Адам Ламбърт с концерт на Олимпийския стадион в Москва!

Легендарната рок група Queen обяви официално още една съвместна изява с младата звезда Адам Ламбърт. След като стана ясно, че групата ще зарадва феновете си на концерт в Небуърт парк (UK) в рамките на фестивала Sonisphere 2012, днес бе обявен концерт на Олимпийския стадион в Москва на 30 юни. Засега двата концерта са единствените съвместни... прочети още »
29.02.201214:28

Радио FM+ представя "Happy Pills" и Нора Джоунс!

"Happy Pills" e многозначителното заглавие на първия сингъл от новия албум на Нора Джоунс, който може да чуете първо тук!  Нора Джоунс избра датата 1 май, на която да пусне петия си студиен проект "Little Broken Hearts". Албумът ще бъде издаден у нас в деня на световната му премиера от Анимато Мюзик/EMI. ... прочети още »
29.02.201213:54

България избира финалист за Евровизия

Тази вечер ще стане ясно кой ще ни представя на финала на конкурса за песен на Евровизия, който ще се проведе в Баку Концертът ще започве в 20.30 в зала 1 на НДК. 12 са полуфиналистите, които ще се изправят един срещу друг в оспорван гласов двубой, победителят, от който ще замине за Азербайджан през месец май. Най-оспорваната битка се... прочети още »
28.02.201216:26

Лейди Гага - звезда от "Мъже в черно" 3?

Лейди Гага ще дебютира на големия екран в предстоящото продължение на поредицата "Мъже в черно", съобщава бразилски сайт за новини от света на киното. Според сайта при посещението си в Рио де Жанейро миналата седмица Уил Смит разкрил, че певицата ще играе във филма. "Имаме няколко гост звезди, но не мога да ви кажа кои са... прочети още »
28.02.201216:17

"Аве" открива София филм фест на 9 март

Международният фестивален хит "Аве" открива 16-ия София филм фест. Дебютът на Константин Божанов (на снимката заедно с актьорите Анжела Недялкова и Ованес Торосян ) дава начало на киномаратона на 9 март в Зала 1 на НДК, предаде БГНЕС. Фестът ще закрие документалният филм "Стоичков", посветен на футболната ни звезда. И на... прочети още »