Новини

29.02.201213:54

България избира финалист за Евровизия

Тази вечер ще стане ясно кой ще ни представя на финала на конкурса за песен на Евровизия, който ще се проведе в Баку Концертът ще започве в 20.30 в зала 1 на НДК. 12 са полуфиналистите, които ще се изправят един срещу друг в оспорван гласов двубой, победителят, от който ще замине за Азербайджан през месец май. Най-оспорваната битка се... прочети още »
28.02.201216:26

Лейди Гага - звезда от "Мъже в черно" 3?

Лейди Гага ще дебютира на големия екран в предстоящото продължение на поредицата "Мъже в черно", съобщава бразилски сайт за новини от света на киното. Според сайта при посещението си в Рио де Жанейро миналата седмица Уил Смит разкрил, че певицата ще играе във филма. "Имаме няколко гост звезди, но не мога да ви кажа кои са... прочети още »
28.02.201216:17

"Аве" открива София филм фест на 9 март

Международният фестивален хит "Аве" открива 16-ия София филм фест. Дебютът на Константин Божанов (на снимката заедно с актьорите Анжела Недялкова и Ованес Торосян ) дава начало на киномаратона на 9 март в Зала 1 на НДК, предаде БГНЕС. Фестът ще закрие документалният филм "Стоичков", посветен на футболната ни звезда. И на... прочети още »
28.02.201215:29

Анна-София Роб ще е младата Кари Брадшоу

Анна-София Роб ще изиграе Кари Брадшоу в предисторията на "Сексът и градът", съобщават американски медии. От състезанието за апетитната роля е отпаднала "Клюкарката" Блейк Лайвли, която бе често спрягана за наследницата на Сара Джесика Паркър. 18-годишната София Роб, която стана известна с ролята си на Вайълет във филма... прочети още »
28.02.201215:11

41-годишната Ума Търмън чака трето дете

Американската актриса Ума Търман е бременна с третото си дете. 41-годишната звезда, която има 13-годишна дъщеря Мая и 10-годишен син Левон от бившия си съпруг Итън Хоук, очаква първото си дете от бизнесмена Арпад Бюсън, предава БГНЕС. "Да, Ума е бременна. Тя все още не го е обявила, но много нейни приятели я питат, защото забелязаха... прочети още »
28.02.201214:29

Десният крак на Анджелина Джоли с профил в Туитър

Десният крак на Анджелина Джоли си има собствен микроблог в мрежата Туитър, съобщава "Хиндустан Таймс", цитиран от БГНЕС. Впечатляващият звезден крак събра над 10 000 фена в социалната мрежа. Дори беше създаден акаунт AngiesRightLeg. Поведението на актрисата на червения килим на наградите Оскар съдейства за това. Позирайки... прочети още »
28.02.201213:53

Билетите за концерта на Хулио Иглесиас вече се продават

Най-успешният испаноговорящ певец на всички времена Хулио Иглесиас ще пее отново в София на 13 юни в Арена Армеец от 20 ч. по покана на Продуцентска компания АРТ БГ, съобщиха организаторите. Чаровникът, по когото и до днес въздишат милиони жени по света, ще представи на живо последния си албум "Julio Iglesias 1", както и стари... прочети още »
28.02.201211:47

Почина Дим Дуков

Дим Дуков е починал тази сутрин, съобщи изпълнителният директор на МБАЛ "Доверие" Петър Керемедчиев, цитиран от БТА. "Пациентът почина в 7.15 ч. тази сутрин от полиорганна недостатъчност, вчера отказаха бъбреците му", съобщи пред БГНЕС д-р Петър Керемедчиев от болница "Доверие". "Ние бяхме пристрастни... прочети още »
27.02.201222:23

Мадона с втори сингъл - “Girl Gone Wild”. Чуй първо тук

Добре, добре, добре... Още не утихнал шумът от първия сингъл и шоуто, което направи по време на Супербол, Мадона отново е готова да ни хвърли в един транс танц с втория си сингъл - “Girl Gone Wild”. Песента е от предстоящия албум "MDNA". Ако първият - "Give Me All Your Luvin" не ви е развълнувал толкова, то... прочети още »
27.02.201216:28

Музиката на "Артистът" излиза на CD и DVD

След наградите Златен Глобус, BAFTA и Сезар за най-добра оригинална музика към филм, саундтракът към филма "Артистът" спечели и Оскар на церемонията, която свърши преди часове в Холивуд. Музиката във филма има изключително важна роля - тя е основен "поддържащ" актьор в сюжета, създадена от Людовик Бурс, който успява да... прочети още »
27.02.201212:41

"Диктаторът" направи атентат на Оскарите

Британският комик Саша Барон Коен, известен с ролите си на Борат и Бруно, предизвика смут на лъскавата церемония на Оскарите, дегизиран с костюма на ген. Аладин от новия си филм "Диктаторът", разсипвайки бял прах по червения килим. "Нося Джон Галиано...чорапите са от K-Mart", заяви Барон Коен, облечен в бяла военна... прочети още »