Новини

27.02.201207:13

Без изненади на Оскарите - "Артистът" триумфира на...

"Артистът" очаквано спечели Оскар за филм на годината. Лентата победи и в категориите за най-добра мъжка роля на Жан Дюжарден,  за най-добър режисьор, за костюми и музика.  Наградата за най-добър филм беше връчена от  актьора Том Круз, а режисьора Мишел Азанвисиюс пое отличието си от актьора Майкъл Дъглас, който... прочети още »
26.02.201212:36

Адам Сандлър води по номинации за наградата "Златна малинка"

Холивуд обяви номинациите за наградата "Златна малинка" или наградите известни като анти-Оскари. По принцип те се връчват ден преди самата церемония на Оскарите, но тази година организаторите решиха да връчат антинаградите на 1 април. Водещият претендент е Адам Сандлър, който има рекорден брой номинации - 11. Заради филма си... прочети още »
25.02.201212:36

"Артистът" получи 6 награди Сезар

Номинираният за десет награди Оскар черно-бял филм "Артистът" (The Artist), вдъхновен от ерата на нямото кино в Холивуд, триумфира с шест статуетки Сезар – наградите на Френската филмова академия, които се раздават само два дни преди Оскарите. "Артистът" спечели наградата за "Филм на годината", и донесе... прочети още »
24.02.201212:26

Адел, Роби и "лудата" Флорънс Уелч завладяват ефира в...

Радио FM+ няма да изневери на стила си и този петък! Минути след края на "Drive Time" с Жана, очаквайте един час, посветен на пищната церемония по връчването на наградите “BRIT” за 2012 г. Между 19.00 и 20.00 часа ще споделим с вас най-добрите изпълнения на живо през годините, песни на тазгодишните призьори и на тези,... прочети още »
24.02.201211:04

Остават броени часове до мегасъбитието в киното - Оскари 2012!

Остават 2 дни до церемонията по връчването на 84-тите награди на Академията за филмово изкуство "Оскар". Комикът Били Кристъл ще бъде домакин на събитието. Актьорът ще води най-престижната церемония за кино награди за девети път в своята кариера, с което става най-опитният водещ на наградите. Актьорът Майкъл Дъглас беше... прочети още »
24.02.201209:55

Нора Джоунс издава нов албум и стартира турне в САЩ и Европа

Нора Джоунс избра датата 1 май, на която да пусне новия си студиен проект "Little Broken Hearts". Албумът ще бъде издаден у нас в деня на световната му премиера от Анимато Мюзик/EMI. Нора Джоунс разкри обложката и съдържанието на албума като 12-те песни са написани от певицата и продуцента Браян Бъртън a.k.a Danger... прочети още »
24.02.201209:23

12 зрители отидоха на премиерата на филма на Анджелина Джоли в Белград

Само 12 души са посетили премиерата на филма "В земя на кръв и мед” на Анджелина Джоли в Белград. Освен това някои са напуснали киносалона преди края на 127-минутната лента. Според местно издание, хората напускали белградското кино "Делта” с думите "Този филм изобщо не е за любовта, както твърди авторката... прочети още »
24.02.201208:53

Pet Shop Boys пишат песни за Мортън Харкет от A-ha

Мортен Харкет (Morten Harket), доскорошният лидер на A-ha, пуска своя солов албум "Out Of My Hands" през април. Първият сингъл от него вече е факт. Песента се казва "Lightning” и беше представена официално преди дни по норвежко радио,а официалният релийз предстои на 9 март. Запис от предстоящия албум е особено... прочети още »
23.02.201211:26

Дженифър Анистън със звезда на славата в Холивуд

Дженифър Анистън (Jennifer Aniston) получи звезда на холивудската Алея на славата. На церемонията присъстваха колегите на актрисата - Малин Акерман и Катрин Хан, с които актрисата си партнира в новия си филм "Wanderlust", както и Адам Сандлър. В предстоящия нов филм на Джен участва и приятелят й – Джъстин Теру, който също... прочети още »
23.02.201209:43

iPhone 5 идва през есента?

Дългоочакваният смартфон на Apple с пореден номер 5 ще направи своя дебют тази есен. Позовавайки сe на "достоверен азиатски източник", японски сайт пише, че Apple ще представят iPhone 5 през септември или октомври. Освен това американската компания оттук нататък щяла да поддържа нов цикъл на пускане на телефоните си през... прочети още »
23.02.201209:20

Ники Кънчев дава 100 хиляди лева от Естония

Нова телевизионна игра с водещ Ники Кънчев ще се завърти в ефира на Нова телевизия през март. Тя се казва "Да ти паднат 100 хиляди" и в нея също като в "Стани богат" участниците ще се борят за парите, като отговарят на въпроси.В играта двойка участници ще получават високата сума още в началото, като за всеки грешен... прочети още »