Новини

21.02.201211:47

Clawfinger идват на Sofia Rocks 2012

Името Clawfinger e радост за феновете на нестандартния метъл. На 7 юли 2012 г. в първия ден от фестивала Sofia Rocks на сцената на Стадион Васил Левски ще се качи и една от най-неподражаемите и неподлежащи на дефиниция банди, която се радва на огромна дългогодишна и лоялна публика както в Европа, така и в България. За тях е измислено... прочети още »
21.02.201211:00

Антонио Бандерас ще се превъплъти в Пикасо

Антонио Бандерас ще се превъплъти в образа на легендарния художник Пабло Пикасо в новия биографичен филм "33 дни", където испанският актьор ще изиграе главната роля. Филмът разказва за живота на известния художник през 33-те дни, за които е създаден най-големият му шедьовър – живописното платно "Герника", което... прочети още »
21.02.201209:41

Адел и Ед Шийрън с най-много шансове за награди "БРИТ"....

Най-престижните музикални награди на Острова – "БРИТ" (BRIT Awards) ще бъдат раздадени тази вечер. Младият изпълнител Ед Шийрън (Ed Sheeran) се оказа изненадващото име с най-много номинации. Основните светлини на церемонията обаче вероятно ще бъдат запазени за поредния триумф на Адел (Adele), която през миналата седмица си... прочети още »
21.02.201208:22

Брит радио пусна в ефира си саундтрак на гей порно

Директорите на известно британско радио се изчервиха от срам, след като пуснаха в ефира на медията си пет минути от саундтрака на гей порно. Радио Jazz FM, което се фокусира върху мелодичния лек джаз и блус, погрешно излъчи петминутен запис, звучащ като "живописна размяна на удари между двама безмълвни британци". В отговор на... прочети още »
21.02.201208:15

Финалисти в конкурса за късометражно кино на София Филм Фест

Селекционната комисия на Jameson Short Film Award обяви избора си за 12-те финалисти в борбата за голямата награда от 6000 евро, която ще бъде връчена за десета поредна година в рамките на международния филмов фестивал София Филм Фест. Ето и избраните (в азбучен ред): 1. Адаптация (Adaptation) - Петя Златева, анимация 2. Баща (Father) -... прочети още »
20.02.201213:59

"Голямата лудница" завладя Рио де Жанейро

Тази нощ световно известният карнавал в Рио де Жанейро, наричан в Бразилия "Голямата лудница", достигна своя апотеоз - дефилетата на школите по самба в Самбодрума. Общо 13 школи показват своите хореография и екстравагантни одежди в рамките на две шествия, които събират повече от 73 000 зрители. На трибуните на Самбодрума, чието... прочети още »
20.02.201210:34

Phuture Shock стоплиха феновете с новото си видео

Phuture Shock представиха новото си видео, пълно с любов и слънчеви лъчи, на специален концерт в Sofia Live Club. Името на песента е "Sweet Lovin'", а именно с нея Phuture Shock спечелиха участие на фестивала Eurosonic в Грьонинген, Холандия, който се случи в началото на 2012 година. На сцената в Холандия Phuture Shock свириха с... прочети още »
20.02.201210:12

Новата комедия "Корпус за бързо реагиране" събра звезди...

Актьорите от новия български филм "Корпус за бързо реагиране“ се събраха на специална прожекция в Cinema City. Някои от тях изгледаха за първи път лентата, която вече се радва на огромна популярност в социалните мрежи. Екипът на "Корпус за бързо реагиране" сподели, че е щастлив да представи на българската публика един... прочети още »
20.02.201209:57

Стела Маккартни събра звездите на модно шоу в Лондон - снимки

Магическо шоу, джаз изпълнения на живо и супермодели, танцуващи на масите. Специалното модно шоу на Стела Макартни в Лондон беше наелектризиращо, предават световните агенции. Необичайното ревю се състоя в бивша църква в лондонския квартал Мейфеър. Първите гости, поканени на питие и вечеря, пристигнаха, облечени в коктейлни рокли и черни... прочети още »
20.02.201209:07

Eлена Аная получи награда "Гоя" за "Кожата, в която...

Филмът "Няма покой за грешните" на испанския режисьор Енрике Урбису получи наградата "Гоя" за най-добър филм на Академията за изкуства и кинематография на Испания. Наградената лента разказва за полицай, разследващ изчезването на жени. Енрике Урбису победи и в категорията за най-добър режисьор. За пръв път той получава... прочети още »
20.02.201208:53

Уди Алън с награда за сценария на "Полунощ в Париж"

Уди Алън (Woody Allan) и неговият "Полунощ в Париж" (Midnight in Paris) спечелиха наградата за най-добър сценарий на Американската гилдия на сценаристите. На снимката са режисьорът и актрисата от филма Рейчъл МакАдамс. "Полунощ в Париж" е приказка за пътешествие във времето на големите имена в литературата и откри... прочети още »