Новини

07.02.201210:34

Чуй новата Bebé и нейната "K.I.E.R.E.M.E"

Bebé е испанска певица и композитор, активист и бунтар, от Валенсия, Испания. В музиката се прочува с хита си  "Malo" от дебютния й албум  Pafuera telarañas (Out With The Cobwebs), който се бори срещу насилието върху жени. Годината е 2004, а успехът който идва за Bebé е огромен – тя печели... прочети още »
07.02.201210:18

"UP ALL NIGHT" на One Direction е вече на пазара

След месеци на трескаво очакване и истинска истерия по момчетата от бандата One Direction, дебютния им албум "Up All Night" вече е факт. Албумът тръгна предпремиерно във Великобритания на 21.11 м.г. и показа, че манията по четиримата финалисти от Х Factor е невиждана от десетилетия  – хиляди тийнейджъри чакаха пред... прочети още »
07.02.201210:06

Дарителска кампания за пострадалите от наводненията

© Снимка:  Министерство на отбраната Загинали. Изчезнали. Десетки домове под вода. Отчаяни хора на улицата. Опустошителен потоп в село Бисер. Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM се присъединяват към БНТ в започналата дарителска кампания "България е с вас" в подкрепа на пострадалите. И вие може да се включите като... прочети още »
06.02.201214:13

Лана Дел Рей е на върха на британския чарт

Новата музикална сензация Лана Дел Рей (Lana Del Rey) се изкачи до върха на британската класация за албуми, благодарение на успешния си проект Born To Die, съобщава DigitalSpy.co.uk. Изпълнителката на хита "Video Games” успя да продаде цели 117 000 копия от дългоочаквания си дългосвирещ албум, което го направи най-бързо... прочети още »
06.02.201213:56

Иги Поп и Ъгли Кид Джо на Sofia Rocks!

След Guns N' Roses, днес станаха известни още две групи от афиша на Sofia Rocks 2012. На 8 юли (неделя) за първи път на българска сцена ще се качат Иги Поп с музикантите си от The Stooges, както и американската гръндж банда Ъгли Кид Джо (Ugly Kid Joe), които ще забият преди хедлайнерите - легендарните Guns N' Roses! Тазгодишното... прочети още »
06.02.201209:59

Мадона направи кралско шоу на Super Bowl!

Мадона (Madonna) направи кралско шоу на финала на Super Bowl! Много са коментарите за Кралицата на попа, като мненията както винаги са на двата полюса. Медиите коментират, че гардеробът на певицата не е бил на очакваното ниво, и че дори била обута с грозни ботуши (б.ред. дело на Живанши). Певицата M.I.A., която участва в най-новия й хит... прочети още »
06.02.201208:52

Деми Мур влезе в болница с анорексия

Американската актриса Деми Мур влезе е в клиника в Сънданс, щата Юта. Говори се, че 49-годишната актриса страда от анорексия и е пристрастена към медикаменти. Според местни медии тя била напълно изолирана и общувала със съвсем малко хора. Мур преживя тежко раздялата с втория си съпруг Ащън Къчър през ноември. Преди две седмици тя постъпи в... прочети още »
03.02.201217:56

Madonna, M.I.A. и Nicki Minaj представят "Give Me All Your...

Кралицата на попа прави зашеметяващо завръщане с "Give Me All Your Luvin'"! Мадона (Madonna) изглежда с 20 години по-млада, демонстрира изящна фигура и дълги коси. На 53-години певица сияе! Албумът "MDNA" се очаква да излезе на 26 март, а днес "Give Me All Your Luvin" прави официалната си... прочети още »
03.02.201216:30

Адам Ламбърт пусна видеото на "Better Than I Know Myself"

Адам Ламбърт (Adam Lambert) пусна видеото към "Better Than I Know Myself". То е заснето под режисурата на Рей Кей, работил с Britney Spears и Lady Gaga, през януари в Лос Анжелис. Рей Кей е режисьор и на друг видеоклип на Адам - “For Your Entertainment”. Песента е пилотен сингъл от предстоящия втори албум на звездата... прочети още »
03.02.201214:57

Coldplay представят видеото на "Charlie Brown"

Coldplay представят третия сингъл от петия си студиен албум Mylo Xyloto. С клипа на "Charlie Brown" британската банда се завръща към идеята на "цветния" си албум, който излезе на 24 октомври от Parlophone Records/EMI Music, с изключителната медийна подкрепа на Радио FM+! Крис Мартин каза преди време, че във всеки... прочети още »
03.02.201211:09

Топ 10 на най-четените статии на FM+ през януари

От днес стартираме нова рубрика за тези, които не искат да пропускат най-горещите новини от света на шоубизнеса, модата и киното по света и у нас. В началото на всеки месец ще подбираме Топ 10 на най-четените публикации на fmplus.net  за предходния месец. Така можете да разгледате накуп всичко най-любопитно, което може и да сте... прочети още »