Новини

30.11.201114:49

4 години затвор за д-р Конрад Мъри за смъртта на Майкъл Джаксън

Лекарят на Майкъл Джексън Конрад Мъри беше осъден на максималните четири години затвор. Преди три седмици той бе признат за виновен за непредумишленото убийство на звездата през 2009 г. "Той не изпитва никакви угризения", заяви съдия Майкъл Пастор в мотивите си за присъдата на 58-годишния лекар. "За някои хора д-р Мъри е... прочети още »
30.11.201114:34

Лейди Гага поддържа кожата си със секс и спанак

Певицата Лейди Гага заяви, че поддържа кожата си в добра форма с много "оргазми и спанак", съобщават американските медии. 25-годишната изпълнителка, която се среща с актьора от "Дневниците на вампира" Тайлър Кини, сподели че добрият секс и здравословното хранене лежат в основата на жизнената й кожа. На въпрос за тайната... прочети още »
30.11.201113:32

Бионсе издава концертно DVD

В края на август Бионсе (Beyonce) изнасе четири поредни концерта в прочутата бална зала "Роузленд" и само по 3500 щастливци на вечер имаха уникалния шанс да са там. Билетите за "тайните" концерти се продаваха в рамките на рекордните 22 секунди!  "New York Times" определи концертите като "потресаващо... прочети още »
30.11.201113:24

Кауфланд отваря 7-ми хипермаркет в София

На 30 ноември 2011 г. германската верига Кауфланд открива своя шести хипермаркет в София и своя 39 поред филиал в страната. Така веригата създава още 150 нови работни места. Кауфланд е представен с хипермаркети във всички големи градове на страната – София, Варна, Русе, Хасково, Шумен, Ямбол, Сливен, Перник, Монтана, Враца, Плевен,... прочети още »
30.11.201109:34

Животът на звездите в снимки - Алекс и Момчил

В традиционната ни рубрика "Звездите в снимки" ви представяме звездите на Радио FM+ Алекс и Момчил. Те са млади, усмихнати и актьори по професия. На първо място обаче са радиоводещи, които от 7 сутринта ви будят от ефира на FM+. Момчил Степанов е Мясищев по фамилия , но сами разбирате защо се представя с бащиното си име.Той е на... прочети още »
30.11.201107:35

Пош плаче на Британските модни награди

Сара Бъртън от "Александър Маккуин" спечели наградата Дизайнер на 2011 г. на церемонията за Британските модни награди (British Fashion Awards 2011) в Лондон, съобщава агенция КРОСС. Британският съвет за мода изтъкна, че Сара Бъртън, която през пролетта получи много ласкави отзиви за булчинската рокля на Кейт Мидълтън, "дава... прочети още »
30.11.201107:29

Гласът на Джордж Майкъл може да е трайно увреден

Гласът на Джордж Майкъл може да е трайно увреден в резултат на лечението, което е предписано за пневмонията. Битката с пневмонията може да промени завинаги живота на певеца. 48-годишният изпълнител беше приет в болница в Австрия миналата седмица. Лекарите казват, че състоянието му се подобрява, но гласните му стрини могат да бъдат сериозно... прочети още »
29.11.201116:39

Мишел Бонев пак ще снима филм у нас

Мишел Бонев, която през май представи лентата си "Сбогом, мамо" , обмисля да реализира още една продукция в България. Скандалната режисьорка иска в главната роля отново да бъде актрисата Татяна Лолова. Този път обаче филмът няма да е драма, а комедия. Мишел Бонев направи скандал у нас и в Италия, където живее, с първия си филм... прочети още »
29.11.201115:06

Тенисист №1 Новак Джокович става екшън актьор

Тенисист номер 1 в света Новак Джокович от снощи е в София, за да участва в снимките на звездния екшън "Непобедимите 2"(The Expendables) Още в първата си вечер, Ноле изненада посетителите в софийско нощно заведение. Охраната допуснала хората в бара да се снимат с Джокович, а пък той се изявил, като изпял две песни на караоке бара.... прочети още »
29.11.201114:25

Parov Stelar ще представи нови песни този петък в София

Набиращата все по-голяма популярност в България австрийска група Parov Stelar, ще зарадва феновете си отново, като представи някои от най-новите си парчета на концерт във Военния Клуб в София този петък. На първата фестивална вечер на Elevation в Разлог, музикантите от Parov Stelar направиха изключително качествено шоу, което почти... прочети още »
29.11.201114:06

Дизайнер на Вивиан Уестууд ще прави стайлинга на Мария Илиева

Светослав Колчагов, един от петимата основни дизайнери в екипа на Вивиан Уестууд, лично се е заел със стайлинга на Мария Илиева и лети от Лондон специално за концерта на певицата. Илиева ще смени няколко тоалета от линията на ексцентричната кралица на модата, подбрани специално за нея. Приготовленията за концерта са в разгара си. Мария... прочети още »