Новини

26.10.201109:08

Мария Игнатова: "С Рачков сме заедно"

Мария Игнатова и Димитър Рачков се разделили преди четири месеца, написаха вчера таблоидите. Лъжа е, разбира се. Това пък откъде го измислиха, каза Мария Игнатова, в редовната рубрика на в-к "24 часа", в която известните отричат слухове тръгнали за тях в жълтата преса. Все пак водещата не е твърде учудена от клюките, защото... прочети още »
26.10.201107:57

Какво означава името на новия албум на Coldplay "Mylo...

Кой ли фен на Coldplay не си е задавал въпроса, какво означава името на петия им студиен албум "Mylo Xyloto"?( б.ред. произнася се "Майло Зайлотоу”) Според интервю на фронтмена на бандата Крис Мартин името не значи нищо. "Просто игра на звуци”, казва Мартин, който само за пример е кръстил децата си Apple (... прочети още »
25.10.201116:46

Сватбата на Тара Рийд с българин била фалшива

Широко коментираната сватба между холивудската звезда Тара Рийд и българския финансист Захари Кехайов се оказа менте. През лятото двамата се похвалиха, че са се оженили в Гърция, а после бяха снимани в ресторант на родния Слънчев Бряг. Бракът обаче не е признат от американските власти, съобщи TMZ. Самата Рийд призна, че всъщност... прочети още »
25.10.201111:54

Карл Лагерфелд пуска евтини дрехи

Карл Лагерфелд пуска през януари догодина нова достъпна колекция на цени между 95 и 450 долара. Новата модна линия "Кarl Collection" включва 100 модела и е предназначена за 18-20 годишни клиентки. В нея преобладават дънковите платове и кожените материи. Лагерфелд комбинира в кройките си практичността на уличната мода с неувяхващ... прочети още »
25.10.201110:06

Мария Игнатова и Димитър Рачков били разделени от 4 месеца

Мария Игнатова и Димитър Рачков са разделени от четири месеца и крият края на връзката си дори от колегите си в "Пълна лудница" и "Господари на ефира", пише таблоида "Всеки ден". Двамата се скарали още преди лятната ваканция, която планирали да изкарат заедно. Водещата се изнесла от общото им жилище в... прочети още »
25.10.201109:56

Цензура на лесбийски филм с Ева Лонгория

Испанските власти изрязаха лесбийските любовни сцени от новия филм на актрисата Ева Лонгория, което принуди фестивал на гей киното да отмени прожекцията му в знак на протест, съобщиха организаторите на събитието. Продукцията "Without Men" (Без мъже) разказва историята на малко селце, чиито жени започват да се самозадоволяват, тъй... прочети още »
25.10.201109:48

Тъмното червило e на мода тази есен

При грима си тази есен наблегнете на устните, съветват водещи гримьори. Всички дизайнери, стилисти и модни къщи казват, че модата е циклична. Ето защо този сезон можете да видите тенденции, които са били модерни през 40-те години. Една от тях е тъмния цвят на червилото. Тази есен е изключително модерно акцентът в грима ви да пада върху... прочети още »
25.10.201108:19

Стелияна Христова спечели "Гласът на България"

"Гласът на България" се казва Стелияна Христова. Последните изпълнения на избраниците на Мариана Попова, Миро, Кирил Маричков и Ивана развълнуваха феновете на предаването. Менторите подкрепиха своите състезатели, като заедно с тях представиха по едно изпълнение на великолепни песни. Още на старта на предаването, Мариана заяви,... прочети още »
25.10.201107:38

Премиера на най-новия български филм "Кецове"

Днес ще бъде официалната премиера на най-новия български филм "Кецове". Джералдин Чаплин няма да може да присъства на официалната премиера на филма, който звездата награди на фестивала в Москва.  Внучката на Чарли Чаплин е възпрепятствана със снимки в Италия, но е подготвила специално обръщение към екипа. "Кецове" е... прочети още »
24.10.201113:28

Днес излиза новият албум на Coldplay "Mylo Xyloto"

Най-новият албум на една от най-продаваните британски банди Coldplay излиза днес - 24 октомври. В продължение на 7 дни вие имахте възможност, ексклузивно в ефира на Радио FM+ да чуете по една песен от "Mylo Xyloto". Ние ви представихме дуетът на Крис Мартин и Риана "Princess of China",  динамичната "Hurts Like... прочети още »
24.10.201113:20

"Изчезна" докладът от аутопсията на Ейми Уайнхаус

Британската полиция започна разследване за изчезването на поверителния доклад около смъртта на Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), който е бил изпратен "неизвестно на кого". Документите от аутопсията около смъртта на известната британска певица по погрешка са изпратени вместо на семейството й "на неназован гражданин" на... прочети още »