Проститутки разкриха кои са най-търсените "услуги"

Мъжете не могат да споделят всичките си сексуални желания със своите половинки, за това част от тях се обръщат към "професионалистки". Те разкриха най-честите мъжки копнежи, пише бгнес.
 
Все още има доста жени, които не искат да правят орален секс. Според една от експертките това е една от най-търсените "услуги".
 
Кучешката поза е блян номер две. Когато става въпрос за страстен и освободен секс, това е най-предпочитаната поза. Тя позволява на мъжете да се чувстват господари и да доминират.
 
Третото най-търсено сексуално изживяване е секс в тройка. Ключът към успешната тройка е в това партньорът ви да бъде сигурен, че наистина нямате нищо напротив. След като сбъднат и тази еротична мечта, повечето мъже се връщат към стандартния секс и рядко искат да пробват тройка отново.
 
Използването на различни секс играчки е идеален начин да разбиете монотонността в сексуалния ви живот и да увеличите интензивността на удоволствието, затова също се нарежда на висока позиция сред предпочитаните услуги. Другата тема табу е аналният секс. В порноиндустрията това се е превърнало в рутина, но за много мъже си остава мечта, която не могат да получат с редовната си партньорка.
 
"Професионалистките" споделят още, че често им се налага да играят роли по желание на клиента. Най-популярни са шеф и секретарка, учител и ученичка, полицайка и затворник, и медицинска сестра и болен.

Свързани новини

Исторически момент за нашата общност там

08.04.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

Българска гордост

03.04.2024

Луната се сдоби с изкуство от Земята

29.02.2024