Време е за детоксикация с DetoxiFive

Токсичността е една от пандемиите на 20 и 21 век. Има много фактори, които допринасят за нейната прогресия. В човешкото тяло попадат вредни вещества чрез водата, въздуха, храната, радиацията. Пречистването на тялото от токсини и обменни разпадни продукти е важно и трябва да бъде извършено пълноценно. Тялото е цялостна система, такова трябва и да е пречистването му – цялостно. 
 
DetoxiFive умело съчетава 5 активни съставки за пълен детокс:
  • Aндрографисът - "крал на горчивото”, ускорява обезвреждането и елиминирането на токсините чрез черния дроб и жлъчката, намалява вредата върху черния дроб от употребата на алкохол и някои лекарства,  действа благоприятно и върху работа на бъбреците. Мощен имуностимулатор е.
  • Леспедезата пречиства по уникален механизъм кръвта и съдовата мрежа на бъбреците. За разлика от повечето диуретици, които просто промиват пикочните пътища.
  • Мащерката се използва ефективно при широк спектър белодробни проблеми, подобрява елиминирането на секретите, микробните тела, замърсителите от околната среда, дериватите на тютюна и т.н. 
  • Репеят - активните вещества на репея стимулират отделянето на отпадъците от кръвта и потока на лимфата, което оказва влияние на цялостното снабдяване на органите с кръв и хранителни вещества. Елиминира застоялите течности от тялото.
  • Органичният Селен е е мощен антиоксидант и основен клетъчен протектор, предпазващ от токсичния ефект на тежките метали. 
ДетоксиФайв е формула от пет натурални съставки със специфични механизми за подпомагане на естествените обменни и пречистващи процеси в организма. Продуктът допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалната функция на имунната система. 

Свързани новини

Сериозна опасност!

17.11.2022

8 мощни витаминозни бомби

14.11.2022

Как да се преборим с есенната депресия

27.09.2022

Как да избегнем топлинен и слънчев удар

25.07.2022

18 трика срещу пролетната умора

11.05.2022