Как да я свалите според зодията си?

Вашата зодия влияе на начина, по който общувате с противоположния пол, твърдят астролозите. Ако вие сте човекът, който ще прави първата крачка в една нова връзка, добре е да знаете това-онова и от астрологията. Много по-лесно ще ви е да овладеете играта на флирта, ако се уповавате и на звездите. Ето и как да поканите дамата, която ви е заинтригувала на среща, според вашата зодия, пише tialoto.bg:
 
Овен
Вие имате смел характер и обичате вълненията. Със сигурност няма да чакате няколко месеца, за да поканите обекта на желанията си на среща. Тъй като обичате да играете игри, вероятно ще заложите на чувството си за хумор и ще направите нещата малко по-забавни и загадъчни за дамата.
Напишете ѝ с нейното червило на салфетка: "Каня те на вечеря!“.
 
Телец
Вие сте мъж, който обожава честните методи, дори и по време на флирт. Вие никога няма да тръгнете да флиртувате с фини намеци за интерес. Ако харесвате дадена жена, вие по-скоро ще ѝ го кажете директно, без заобикалки.
Поканете директно дамата на вечеря в конкретен ресторант. Може да я поканите и на откриването на ново заведение.
 
Близнаци
Вие сте с неспокоен дух и нетърпелив характер, а освен това винаги сте готови да се забавлявате. Ако си харесвате много дадена жена, вероятно ще избързате и направо ще я поканите на разходка в провинцията за уикенда.
Бъдете малко по-съобразителен и не пришпорвайте нещата, за да не уплашите дамата. Освен това се опитайте да не променяте плановете в последната минута.
 
Рак
Вие се страхувате да не ви отхвърлят, затова понякога сте плах по време на флирт и нямате смелост да поканите дамата, която ви интригува на среща. Имате нужда от повече време с нея, за да излезете от черупката си. С течение на времето ще станете по-харизматичен и чаровен.
Започнете флирта си с дамата по телефона, като известно време се опознавате индиректно – чрез съобщения и разговори. След като се почувствате по-сигурен, планирайте нещо интересно и я поканете.
 
Лъв
Подобно на Овен, вие също обичате да сте център на вниманието и сте амбициозен във всяко едно отношение. Тоест, вие сте убеден, че жената, която харесвате, ще откликне на интереса ви тутакси.
Вие няма да каните жената на среща. Направо ще ѝ кажете къде и кога да дойде, и в колко точно часа ще я чакате.
 
Дева
Вие имате много фина чувствена природа. Въпреки че сте много комуникативен, по-често оставяте езика на тялото си да говори вместо вас.
Ако жената, която харесвате не разбере намеците ви, по-добре ѝ кажете какво имате предвид. Не се изненадвайте, ако тя се учуди, че изобщо я харесвате.
 
Везни
Вие сте виртуоз на очарователния флирт. Умът ви може да измисли страхотен сценарий за среща.
Оставете телефонния си номер на бармана и му кажете точно на коя дама да го предаде. 
 
Скорпион
Вие притежавате естествен магнетизъм, който привлича дамите и те с нетърпение ще чакат да ги поканите на среща. Ако все още чакате, за да направите първата крачка, то действайте с план.
Поканете жената на спортно събитие или на концерт.
 
Стрелец
Вие сте безгрижна натура с приятно излъчване. Нямате нужда от големи планове, за да впечатлите дамата. Готови сте да я поканите на бургер и картофки.
Именно заради вашето безгрижие и непринуденост, може да поканите момичето да дойде с вас на екскурзия или на преход в планината, и тя няма да може да ви откаже.
 
Козирог
Вие имате нужда да бъдете привлечени към дадена жена и интелектуално, освен сексуално, преди да я поканите да излезе с вас. Не сте най-спонтанния човек, така че може да ви е трудно да измислите нещо оригинално.
Купете билети за театър и кажете на жената, че отдавна искате да идете на тази постановка. Тя ще бъде поласкана, че я искате за компания.
 
Водолей
Вие винаги се чувствате комфортно в социална среда и по време на флирт, така че няма да ви е трудно да поканите на среща дамата, която харесвате.
Поканете момичето на по питие след работа, но го направете лично, за да усети, че имате интерес точно към нея, а не да си помисли, че ще поканите всички колеги с вас.
 
Риби
Вие сте много чувствителен и ще ви е трудно да съберете смелост да поканите на среща момичето, което харесвате. Вие обаче притежавате особен чар, с който привличате представителките на противоположния пол – използвайте го.
Впрегнете въображението си и поканете момичето навън по интересен начин - например, предложете ѝ да идете на аквариум, планетариум, на цирк, или в зоопарка.

Свързани новини

Исторически момент за нашата общност там

08.04.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

Българска гордост

03.04.2024

Луната се сдоби с изкуство от Земята

29.02.2024