7-те закона на живота

Ранди Гейдж е уникален и безспорен специалист в областта на развитието на човешкия потенциал, просперитета и успеха, всепризнат гуру на мрежовия маркетинг, пише vesti.bg.
 
Книгите му са преведени на 20 езика и продадени в над 10 млн. тираж. Сега той е мултимилионер, но не винаги е било така. Като всеки млад човек започвал различни видове бизнес, последният бил ресторантьорски. Но и той завършил с пълен крах. Ранди продава ресторанта си, разплаща се с част от кредитори и данъчни и пак остава с дълг от 50 хил. долара. От тази на пръв поглед безизходна позиция той започва своя път към успеха, надмогвайки своите съмнения, страхове, заблуди. Вижте кои са седемте закона на живота - такива, каквито Ранди смята, че трябва да бъдат.
 
1. Закон за празнотата
Ако имате нужда от нови обувки, изхвърлете старите. Ако имате нужда от нови дрехи, почистете гардероба си. Tрябва доброволно да се разделите със стереотипите си.
 
2. Закон за даване и получаване
Ако вие дадете нещо, то ще ви се върне в десетократен размер. Когато получавате блага, е много важно да ги разделите с околните. Ако имате дар и не го използвате, вие обиждате своята същност. За да се отнасяте с почтителност към способностите си, трябва да се радвате на даровете си и да ги споделяте с другите. Ако го направите, ще привлечете още повече блага в живота си.
 
3. Закон за циркулацията
Бъдете готови да пуснете това, което притежавате, за да получите онова, което желаете.
 
4. Закон за творчество
Човек може да постигне процъфтяване чрез енергията на мисленето си, интуицията и въображението си.
 
5. Закон за десятъка
Вселената винаги взима своя десятък. Това просто е Законът на благодарността на източника на подкрепа - 10% от всичко, което имате. Вие никога не знаете как вашият десятък ще се върне при вас. Парите са обикновено явление. Но той може да дойде при вас във вид на примирение с някого, с ново приятелство, като оздравяване и т.н.
 
6. Закон за въображението
Първо трябва да видите процъфтяването във вашето въображение. Опишете идеалния според вас ден и не показвайте текста на никого, освен на този, на когото имате пълно доверие. Пазете това описание, така че да ви е под ръка, и го препрочитайте в свободното си време.
 
7. Закон на всеопрощението
Ако не сте способни да прощавате на хората, вие не може да приемете своето богатство. Ако душата ви е изпълнена с ненавист, любовта не може да намери място си в нея. Трябва да се избавите от отрицателните чувства, които ви разяждат и не ви дават спокойствие.

Свързани новини

Исторически момент за нашата общност там

08.04.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

Българска гордост

03.04.2024

Луната се сдоби с изкуство от Земята

29.02.2024