Тибетски зодиак: Открийте кой е вашият знак

Тибетската култура е може би най-силно съхранената източна такава, на фона на ориентираното към Запада съвремие. А неизменна част от тази култура е и тибетският зодиак, пише jenite.bg. Той е представен от 12 знака, всеки от които отговаря на определен тип характер и разкрива тайни, свързани с предишните животи. За да откриете коя зодия сте според тибетския хороскоп, е достатъчно да откриете годината си на раждане върху снимката по-горе и да видите кой знак стои срещу нея. След това прочетете какво говори той за вас.
 
 
Монах в компанията на маймуна
Ведрият ви характер е в основата на това, че винаги се радвате на чуждото одобрение и внимание. Притежавате уникалната способност дори и в най-трудните моменти да мислите положително, а незалязващата ви усмивка заразява всички около вас. В същото време обаче често влизате в спорове, но не защото търсите конфронтации, а поради факта, че винаги сте прями и откровени към хората, на които държите.
В миналия си живот сте били гадатели, актьори, владетели или амбулантни търговци. Най-добре се разбирате с Пазител на огъня и Езерна костенурка, а трудно общувате с Източник на чиста вода.
 
Жарко слънце
Притежавате завидно хладнокръвие, благодарение на което успявате да запазите самообладание дори в най-напечените ситуации и да намерите бързо решение на проблема. Това качество, в комбинация с невероятното чувство за хумор, ви превръща в предпочитана компания за околните, в очите на които вие сте човек, на когото винаги може да се разчита. Изключително свободолюбиви сте и браните ревниво личното си пространство.
В миналия си живот сте били духовни водачи, ловци, съветници, търговци или учители. Най-добре си пасвате с Кожена гривна и Кобра, а най-малко - с Черен бивол.
 
Нова луна
Вие имате две коренно различни лица - денем сте типичните романтици, виждащи сърца и рози във всичко около себе си, но, когато луната се появи на небосклона, изведнъж като с магическа пръчица се превръщате в уверени, страстни и копнеещи за нови силни усещания авантюристи.
В миналия си живот сте били убийци, детективи, лекари, ловци, кръчмари, лидери на тайни общества. Разбирате се най-добре с Черен бивол, както и с останалите представители на зодията си. "Не мелите брашно” с Метален гонг.
 
Черен бивол
Вие сте директни и прями и изисквате абсолютно същото и от околните. Не понасяте увъртанията и държите всичко да бъде изказано по най-точния и ясен възможен начин. Лидери по природа, за вас е важно винаги да доминирате - както в професионален, така и в личен план.
В миналия си живот сте били политици, общественици, диригенти или пък съдии. Най-добре си пасвате с Ярък въздушен змей и Нова луна, а най-малко - с Жарко слънце.
 
Кожена гривна
Вие притежавате изключително богата душевност. Влагате силни чувства и емоции във всичко, с което се захванете - и в личен, и в професионален план. Като хора на крайностите, вие сте способни в един момент да бъдете центъра на вниманието, а в следващия - да се затворите в себе си и да не общувате с никого в продължение на дни. Никога не влизате в конфронтации доброволно, но, когато някой ви нападне, определено знаете как да се защитите по най-добрия начин.
В миналия си живот сте били алхимици, дипломати, гадатели, иманяри, контрабандисти. Най-добре се разбирате с Жарко слънце и Кобра, а най-зле - с Ярък въздушен змей.
 
Езернa костенурка
Вие сте здраво стъпили на земята и подхождате с разум и рационално мислене към всички житейски ситуации. За вас най-важно е непрестанно да чувствате сигурност, а на любовния фронт - и нежност. Упоритостта и здравословната ви доза амбиция бавно, но сигурно ви водят винаги по пътя към успеха.
В миналия си живот сте били строители, земеделци, скотовъди или шивачи. Идеално си пасвате с Монах в компанията на маймуна и Пазител на огъня. Обратното, трудно се разбирате с Нова луна.
 
Метален гонг
Щедри, лоялни и благородни. Това са трите думи, които най-добре описват представителите на този знак. Вие се издигате високо над лъжата, лицемерието и предателството. Често обаче сте прекалено самокритични и се вглъбявате в анализирането на собствените си грешки.
В миналия си живот сте били археолози, скулптори, адвокати, обущари. Най-добре се разбирате с Нефритена колона и Източник на чиста вода, а най-малко - с Нова луна.
 
Нефритена колона
Вие бягате далеч от шума и суетата и се чувствате най-добре сами, както и в компанията на близките си хора. Не понасяте невежеството и глупостта, но знаете как да се борите с тях по интелигентен начин. Трудно се доверявате, а още по-трудно допускате някого до себе си. Когато обаче това все пак се случи, сте склонни да се отдадете напълно на този човек. По тази причина неведнъж сте били наранявани, в следствие на което пък изпадате в депресивни състояния.
В миналия си живот сте били бижутери и дизайнери, както и хора, имащи за своя мисия да се грижат за животните. Идеално си пасвате с Източник на чиста вода и Метален гонг, а трудно се разбирате с Пазител на огъня.
 
Източник на чиста вода
Бдите като орлици над всички, имащи щастието да бъдат част от кръга на близките ви хора. Безкрайно грижовни и всеотдайни, вие сте приятели-мечта за всеки, имал удоволствието да се докосне до вас. Проблемът е, че често пренебрегвате собствените си нужди и поставяте себе си на заден план, в стремежа си да удовлетворите чужди потребности.
В миналия си живот сте били музиканти, духовници, дипломати и занаятчии. Най-добре се разбирате с Нефритена колона и Метален Гонг, а най-трудно - с Монах в компанията на маймуна.
 
Пазител на огъня
Вие сте от онзи тип хора, които винаги си поставят високи цели и стриктно и упорито вървят по пътя на постигането им. По тази причина обаче често се вглъбявате прекалено много в собствените си идеи и така пропускате нещо много важно, а именно - да общувате и с други, освен със самите себе си.
В миналия си живот сте били лекари, изследователи, билкари. Пасвате си идеално с Монах в компанията на маймуна и Езерна костенурка. Избягвайте близки отношения с Нефритена колона и Кобра.
 
Кобра
Вие буквално завладявате околните с невероятното си чувство за хумор и артистичност. Емоциите ви буквално преливат, пръскайки всички, които се докосват до вас. Притежавате изключително ведър характер и общувате с лекота, което предвещава винаги да имате успехи на любовния фронт.
В миналия си живот сте били пирати, владетели или пък лихвари. Подхождате си с Жарко слънце и Кожена гривна, а по-трудно общувате с Пазител на огъня.
 
Ярък въздушен дракон
Винаги загадъчни и непредсказуеми. Така накратко могат да бъдат описани представителите на този знак от тибетския зодиак. Палите се лесно и за почти всичко, но в следващия момент също толкова бързо превключвате на спокойна и усмихната вълна. Когато някой навлезе неканен в територията ви, сте готови веднага да го изпепелите с огън. Отвращават ви глупостта, невежеството и несправедливостта.
В миналия си живот сте били писатели, поети, художници, контрабандисти. Най-добре се разбирате с Черен бивол и Нефритена колона, а най-трудно - с Кожена гривна.

Свързани новини

10 правила за евтини самолетни билети

27.06.2017

Нередовният сън води до липса на щастие

26.06.2017

10 вида плодове за красива кожа

19.06.2017

10 знака за емоционална манипулативност

16.06.2017

10-те най-модерни дестинации за 2017

12.06.2017

Коментари