За какво най-често се караме по време на ваканция

С месеци планирате ваканцията си, а когато най-накрая отидете на плажа, се оказва, че се карате всеки ден с половинката си, пише profit.bg. Не забравяйте – съвместната почивка е и тест за вашата връзка. Вижте кои са най-честите причини, заради които двойките се карат по време на почивка: 
 
Единият закъснява 
Идва време да тръгвате за летището, таксито чака, а вашата половинка все още не е готова с багажа. Това е така, защото той/тя така и не се е научил да става с първото прозвънява на будилника, да си подрежда нещата, да планира и вас това много ви изнервя. 
 
Единият опакова твърде много неща 
Вечният спор е колко багаж да вземем. Обикновено дамата е тази, която взема твърде много чанти, които впоследствие не може да носи и й трябва помощ. "Нужни ли са ти 5 чифта едни и същи обувки?“ "Изобщо не са едни и същи“ са реплики, които почти всяка двойка е изричала. 
 
Навигиране 
Единият шофира, а другият гледа картата. Тази ситуация почти при всички двойки води до спорове. Когато се загубят, спорят кой кого не е послушал. Вината винаги е на другия. 
 
Той оглежда други жени на плажа 
Господа, това че носите слънчеви очила не означава, че жена ви не ви вижда, когато зяпате жени на плажа.
 
Ядене на рискована храна
Винаги единият от двамата пробва рискова храна, като морски дарове, което води до проблемна ситуация и реплики: "Казах ли ти!“ 
 
Прекалено много алкохол 
Глупаво е да се напише и да пропуснеш целия следващ ден на плажа, заради това, че си препил предната вечер. А още по-ужасно е, когато жена ти се кара и натяква за това до края на лятото. 
 
Пари 
В крайна сметка, освен ако не сте милионери, пътуващи с яхтата си, се стига до спора дали не харчим прекалено много. Нужно ли не е сега да се качваме на това корабче, тази вечер можем да си вечеряме в хотела и т.н.

Свързани новини

Исторически момент за нашата общност там

08.04.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

Българска гордост

03.04.2024

Луната се сдоби с изкуство от Земята

29.02.2024