Рони Ромеро даде ексклузивно интервю в "Елена Розберг представя: личности и страсти"

Между Лондон и Тел Авив, Рони Ромеро беше само за един ден в България. Точно в този ден гостува в Radiocast.
 
Магнетичният вокалист на Rainbow, сега и фронтмен на Intelligent Music Project, даде топло приятелско  интервю на Елена Розберг, в центъра на което бяха страстта към музиката, любовта и не на последно място - България.
 
 
Разбира се, Евровизия 2022 беше в основата на разговора, тъй като България ще бъде представена именно от Intelligent Music Project с песента "Intention" (Намерение). От 2019 Рони е основният вокалист на IMP и оттогава е неизменна част от състава на всеки концерт и албум на бандата. Ромеро е роден и израсъл в Чили, но се мести да твори и живее в Европа, затова, когато го попитат: "Защо ще участваш за България?", той отговаря: "Защо не? Евровизия - това е духът на Европа." 
 
Конкурсът е най-голямото събитие, извън сферата на спорта, чиято аудитория наброява над 200 милиона зрители. За първи път световната рок общност припознава свои представители в лицето на българското предложение. Към IMP и Рони валят видео поздравления от легенди като Judas Priest, Аксел Руди Пел, Тони Мартин, Дий Снайдър, Фил Кембъл, Саймън Филипс, Europe и още десетки рок звезди, които призоват феновете си да подкрепят България на Евровизия. Оказва се, че не само рок музикантите, но и публиката реагира много топло на песента "Intention" по време на концертите, които се състояха наскоро в Амстердам, Париж, Лондон и Брюксел. 
 
 
Стана дума за предстоящите летни фестивали, за участието му в световното турне на Майкъл Шенкер, за турнето на IMP през септември, за вълнуващи лични събития, както и за съдържанието на соловия му албум, който излиза на 15 април.
 
В разговора на Елена с Рони изненадващо се появява името на Пол Маккартни. За какво са си говорили със Сър Пол? Кои са любимите песните на Рони, включени в предстоящия му соло албум? Чуват ли се сватбени камбани за Рони и неговата годеница Корина?
 
Гледайте или чуйте цялото интервю в YouTube, Spotify и Apple Podcasts каналите на Radiocast.

Свързани новини

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024

"Операция Кино" гостува в Radiocast

23.02.2024