Най-смешните и нелепи оплаквания на туристите

Туристическа компания публикува най-смешните, нелогични и нелепи оплаквания и претенции, с които са са сблъскали гидовете ѝ, докато са развеждали туристи из дадена страна. 
 
1. "На почивката ми в Гоа в Индия, бях отвратена да установя, че почти във всеки ресторант се сервира къри. Не обичам пикантна храна."
 
2. "Отидохме напочивка в Испания и имахме проблем с таксиметровите шофьори, тъй като всички те бяха испанци и говореха само на испански."
 
3. "Резервирахме екскурзия до аквапарк, но никой не ни каза, че трябва да носим собствени бански и кърпи. Предположихме, че ще бъде включено в цената. Бяхме ужасени!! "
 
4. "Плажът беше твърде пясъчен. Трябваше да почистим всичко, когато се върнахме в стаята си."
 
5. "Забелязахме, че пясъкът не е като пясъка в брошурата. Брошурата показваше пясъка бял, но всъщност беше жълтеникав."
 
6. "Мързеливо е местните търговци в Пуерто Валартато да затварят следобедите. Често имах нужда да купувам неща по време на "сиестата" им - това трябва да бъде забранено."
 
7. "Никой не ни каза предварително, че в морето ще има риба. Децата бяха уплашени."
 
8. "Въпреки че в брошурата пишеше, че има напълно оборудвана кухня, в чекмеджетата нямаше резачка за яйца."
 
9. "Мисля, че трябва да се обясни в брошурата, че местният магазин не продава подходящи бисквити, както и яйчни кремове или джинджифилови ядки."
 
10. "Пътищата бяха толкова неравни и автобуса друсаше. Затова и не можахме да прочетем местния пътеводител по време на пътуването с автобуса до курорта. Поради това не знаехме за много неща, които биха направили празника ни по-забавен."
 
11. "Отне ни девет часа, за да летим до дома от Ямайка до Англия. На американците им отне само три часа да се приберат у дома. Това е толкова несправедливо."
 
12. "Сравних размера на нашия двустаен апартамент с тристаен на нашите приятели и нашият беше значително по-малък."
 
13. "Когато бяхме в Испания, там имаше твърде много испанци. Рецепционистката говореше испански, храната беше испанска, всички надписи бяха на испански. Никой не ни беше предупредил за това."
 
14. "Трябваше да се наредим навън, за да се качим на лодката, а нямаше климатик."
 
15. "Ваш дълг като туроператор е да ни информирате за шумни туристи преди да пътуваме."
 
16. "Ухапа ме комар. В брошурата не се споменават комари."
 
17. "С годеницата ми поискахме двойни легла, когато резервирахме, но вместо това ни настаниха в стая със спалня. Сега ви държим отговорни и искаме да ни върнат парите заради факта, че забременях. Това нямаше да се случи, ако ни бяхте сложили в стаята, която резервирахме."
 
18." Бяхме на преход в пустинята. Ужасно е! Цялата ми коса е в пясък!!! Защо не ме предупредихте?!"
 
19. "Как е възможно?! По време на екскурзията исках да посетя един конкретен мол в Дубай. Молът се оказа, че е с ново работно време. Защо не ме бяхте информирали писмено преди да заминем?..."
 
20. "Шокирана съм! Та този дъжд сега ще провали цялата ни разходка из Сингапур. Как е възможно? Защо не ни казахте още преди да заминем, че ще вали?"
 
21. "Вече трета държава обикаляме... и никой не ме разбира, когато му говоря на български. Аз съм българин и е редно да ме разбират и обслужват на български."
 
22. "Престанете да ми говорите глупости... Аз имам лична карта. Това е официален документ за самоличност и аз ще пътувам в Азия с него. Никакъв паспорт няма да вадя!!! Това са допълнителни разходи."

Свързани новини

Исторически момент за нашата общност там

08.04.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

Българска гордост

03.04.2024

Луната се сдоби с изкуство от Земята

29.02.2024