Свежо

21.08.201310:08

X Factor стартира на 9 септември

9 септември е датата, на която стартира X Factor, обяви продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. Освен вълнуващи лични истории, той обеща, че вторият сезон вече дава заявка за много сериозни кандидати и музикални битки.   Доказателство за това е дъщерята на българската актриса, певица и писателка Ваня Щерева – 16-годишната... прочети още »
19.08.201311:09

Журито в X Factor впечатлено от прослушванията

Прослушванията на живо в X Factor приключват утре, 20 август, а кандидадите за слава се изправят пред четиримата съдии –Мария Илиева, Саня Армутлиева, Заки Соколов и Любо Киров.   В рамките на 6 дни пред журито ще се изправят над 250 кандидати. Най-много таланти са от София, следвани от участниците от Варна,... прочети още »
16.08.201316:53

Ако имате проблеми със съня - яжте грозде

Гроздето е плод, богат на мелатонин, хормонът, който участва в регулирането на цикълът на съня, установиха италиански учени от Милано, цитирани от бгнес.   Нивото на хормона мелатонин се увеличава рязко вечер, когато организмът се нуждае от почивка и намалява постепенно до сутринта, когато се събуждаме. Експертите направили... прочети още »
16.08.201316:43

Жените в червено привличат мъжете

Ако се чудите дали някоя жена търси любов, отговорът може да се крие в облеклото й, отбелязват бгнес.   Канадско изследване установи, че жените излъчват сигнали за вътрешното състояние на тялото си с начина, по който се обличат, а червеното означава "Искам секс". Учените установили, че представителките на нежния пол носят... прочети още »
15.08.201317:10

Повече килограми - по-щастлива връзка, твърди изследване

Хората с наднормено тегло е по-малко вероятно да поискат развод в сравнение с тези със стройна фигура, показва британско изследване, цитирано от бгнес.   Двойките с индивидуално тегло между 45 и 90 кг, за които се смята, че са "в добра физическа форма", е три пъти по-вероятно да прекратят брака си от хората с по-високо... прочети още »
14.08.201313:04

Michelle Obama участва в хип-хоп албум, чуй първата песен от него

Michelle Obama ще участва в хип-хоп албум, подкрепящ усилията й за здравословен начин на живот, информират от бгнес.   Песента "Everybody" (в изпълнение на Jordin Sparks и Doug E. Fresh) беше представена по-рано тази седмица и ще бъде последвана от цял хип-хоп албум, наречен Songs for A Healthier America, с участието на... прочети още »
09.08.201315:57

Предлагат почивка за двойки в процес на развод

Двойките, които са на ръба на развода все по-често решават да отидат на една "последна ваканция", с която символично дават последен шанс на връзката си, разказа bgnes.   Уикендите за полуразведени двойки набират все по-голяма популярност във Великобритания и САЩ. Съпрузите смятат, че финансово ще бъде много по-зле да се... прочети още »
07.08.201315:53

Най-високата тийнейджърка в света е от Бразилия (галерия и видео)

18 годишно момиче от Бразилия се извисява практически над всички и всичко около себе си. Високата 206 см. Elisany Silva е родена на 27 септември 1995 и понастоящем е най-високата тийнейджърка в света. В първия клип тя е едва на 14 години:     Да си различен на тези години като цяло не е лесно, а когато се отличаваш така... прочети още »
06.08.201310:27

Китайски учени отгледаха зъби от урина

Учени отгледаха елементарни зъби от най-необикновен източник - човешката урина, съобщава БГНЕС.   Резултатите, публикувани в Cell Regeneration Journal, показват, че урината може да се използва като източник за стволови клетки, които след това да се превърнат в малки, наподобяващи зъби, структури. Китайските учени се надяват, че... прочети още »
05.08.201316:36

Китайци пуснаха панда реалити

Управата на зоопарка в китайския град Ченду започна да излъчва ТВ реалити с участието на панди.   Реалитито стартира в тестов режим през август на сайта ipanda.com. Зрителите могат да следят пряко живота на пандите, отглеждани в зоопарка. Броят им е близо 80, допълват от БГНЕС, и възрастовия им диапазон е широк - от бебета до... прочети още »
30.07.201311:31

Брюнетките надвиха блондинките по сексапил

Брюнетките са най-добрите любовници според 58% от мъжете, показва британско допитване, цитирано от БГНЕС.   Резултатите сочат, че само 16% от анкетираните мъже избрали блондинките за най-добри любовници, следвани от дамите с черна коса (12%) и червенокосите (9%). "Досега брюнетките се забавляваха тихо и спокойно. Но вече... прочети още »