Свежо

07.06.202315:30

Димитър Донски: Трябва да знаеш какво ще кажеш на сцената

Димитър Донски е сценарист и стендъп комедиант.      След като учи дълги години в университета на Южен Илинойс в Карбондейл, се завръща в България, за да започне кариерата си като комик.      За пътя му, обучението в САЩ, работата в българските телевизии, комедията и дебюта му като режисьор на... прочети още »
07.06.202311:02

Поколението Z пие значително по-малко алкохол на концерти

Представителите на Поколението Z – всички младежи родени в периода 1997-2012 г., пият значително по-малки количества алкохол по време на концерти и това застрашава приходите на по-малките зали и заведения, информира Billboard.    Намалената употреба на алкохолни напитки удря сериозно ключов източник на приходи за много... прочети още »
02.06.202312:00

YANA: Талантът е до един момент

В новия епизод на Radiocast гостува младата изгряваща изпълнителка YANA.    Petko ЕТО   Малко след като е издала дебютния си албум тя разказва за пътя си на музикант и за ролята на таланта и труда. Според Яна Янчева талантът е важен, но ако човек не работи, за да развие своите дадености, няма значение колко е талантлив.... прочети още »
31.05.202311:00

Тино в Radiocast: Бързо осъзнах, че никой няма да разбере как съм...

Новият епизод на Radiocast ни среща с певеца с уникален глас и огромно творческо въображение – Тино.      Преди броени дни той се завърна от приключението "Сървайвър", за което споделя, че колкото и да опитва да изобрази с думи емоцията, която е изпитал там, никой няма да разбере чувството на самота и... прочети още »
26.05.202316:10

One Republic с нов сингъл: “Runaway”

 OneRepublic пуснаха първото си ново парче след световния хит "I Ain't Worried" -  част от саундтрака на филма "Top Gun: Maverick“. Сингълът е озаглавен "Runaway" и заедно с него излезе и официалното видео, чиято глобална премиера бе в ефира на MTV, както и на билбордове на Paramount Times... прочети още »
26.05.202313:00

Актрисата Елен Колева в новия епизод на Radiocast

В новия епизод на Radiocast влиза Елен Колева!    Ще чуете с какво се занимава сега привлекателната актриса, какви са вижданията ѝ за отношенията между мъжете и жените, какво я е тласнало към вътрешната ѝ свобода и защо се чувства независима и стабилна.     Пред водещата Рая Елен разкри и кой театър е осъдила... прочети още »
12.05.202312:00

Павел Симеонов: "Не мисля, че ИИ ще може да напише велик...

Павел Симеонов е киноман-ентусиаст и коментатор на актуалните новини и събития във филмовото изкуство към кино рубриката на "100% будни" в четвъртък.      Освен това е част от подкастите "Тихо, филмът започва" и "Inglorious cunts". С него поговорихме за бъдещите му планове за развитие във... прочети още »
04.05.202314:00

Фотографът Иван Шишиев и трамваят на един народ

В новия епизод на Radiocast ви срещаме с фотографа Иван Шишиев, който стои зад страницата "Етюдите на София".      Ако сте потребители на социалните мрежи, няма как да не сте попадали на чудните фотографии, които пулсират в ритъма на сърцето на столицата. Но една снимка на трамвай и жена, която пресича пред... прочети още »
27.04.202311:00

Новата красавица с харизма и присъствие - Климентина Фърцова /...

Климентина Фърцова е от младите красиви надежди на българския театър и кино.      Темпераментна, завладяваща и знаеща какво иска – такава ще я видите и чуете в новия епизод на Radiocast с Рая. В епизода ще имате възможността да се докоснете до светоусещането и мечтите на Климентина, ще чуете и как се чувства след... прочети още »
25.04.202315:30

Димитър Николов в Radiocast: "Има много български филми,...

Актьорът Димитър Николов, познат от продукции като "Доза щастие", "Дяволското гърло" и "Блок" гостува на Лазар Хрисимов в новия епизод на Radiocast.     Според младия актьор, в България подготовката за актьори в киното е неглижирана, а държавата не се грижи достатъчно за българското кино и... прочети още »
20.04.202311:00

Щура и харизматична: Здрава Каменова в новия епизод на...

Тя е един от най-популярните гласове на българската театрална сцена, чийто тембър сме чували в редица световноизвестни филми като "Сам вкъщи" и "Междузвездни войни – войната на клонингите". Тя е невероятно чаровна, усмихната, а чувството ѝ за хумор може да накара всеки да се смее, сякаш никога досега не го е... прочети още »