LUCY Fashion с OUTLET в София

Тренд радарът този сезон ни отвежда към SkyCity Mall в София и по-точно - към междинния етаж на търговския център. От скоро там ще откриете първия OUTLET на любимия български бранд LUCY Fashion и само идеята за изобилие и разнообразие от модели, цветове, кройки и размери е достатъчна, за да изостри fashion апетита на всяка дама.
 
Макар да знаем, че модата е променливо понятие, в LUCY OUTLET модните находки са непреходни и вечно актуални. Един поглед е достатъчен, за да се спрем на стилна вечерна рокля за официален повод или спортно-елегантен сет за ежедневието. Може да си гарантираме свежи, летни дни с фини материи и лимитирани дължини, или да се подготвим за по-хладното време, с уютни модели и пухкави елементи. Предизвикателство за уникалния и неповторим аутфит би била комбинацията между отделни акценти от различни колекции, а конкурентните цени биха позволили вариантите да са повече от един.
 
Outlet на LUCY Fashion е новото горещо място за модни приключения и фешън емоции, на адрес в София: Търговски Център Скай Сити на ул. "Коста Лулчев" №52. А виртуално с LUCY може да откриете в стилен клик на: lucy.bg | IG lucyfashionhouse | FB Lucy.bgOFFICIAL.

Свързани новини

One Night Stand се завръща

10.05.2021

Wave Resort:eдно по-различно преживяване

26.04.2021

Остават броени дни до 17 април

14.04.2021

103 ученици в "Работилница за репортери"

10.04.2021

17 април - световен ден на хемофилията

02.04.2021