Борат се завръща! Виж пълния трейлър на "Borat Subsequent Moviefilm"

Само преди два дни излезе кратък тийзър, който окончателно потвърди слуховете, че Саша Барон Коен не само ще се завърне към иконичната си роля на Борат в очакваното от години (пълнометражно) продължение, но и че филмът вече е готов и благодарение на Amazon ще види бял свят в края на месеца, съобщава operationkino.net. Сега получаваме и първия пълен трейлър, който дава повече яснота какво можем да очакваме от филма като история.
 
 
Борат Сагдиев е посрамил великата нация на Казахстан и сега отива в Америка със специална мисия, придружаван от дъщеря си Сандра Джесика Паркър. Заради популярността си, Борат е принуден да носи дегизировки, но това по никакъв начин не се отразява на способността му да провокира и да изкарва на повърхността най-"прекрасните" качества на американското (а и световно) народонаселение.
 
 
Премиерата е на 30 октомври. Режисьор на "Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan" (това е потресаващото пълно заглавие на филма) е Джейсън Уолинър ("Parks and Recreation", "Nathan for You", "Jon Benjamin Has A Van"). Сценаристи са Саша Барон Коен, Антъни Хайнс, Дан Суимър, Питър Бейнхам, Ерика Еивиноя, Дан Мейзър, Джена Фридман и Лий Керн. В ролите са Саша Барон Коен като Борат и българската актриса Мария Бакалова като дъщеря му Сандра Джесика Паркър. 24-годишната актриса се дипломира миналата година и досега е играла в "Бащата" на Петър Вълчанов и Кристина Грозева, "Трансгресия", "12 а" и на театраланата сцена. 
 

Свързани новини

Филмът на Камила Кабейо - не и по кината

10.05.2021

Галапремиерата - с екипа зад лентата

06.04.2021

"Голата истина за група Жигули" в кината

16.03.2021

Ето кой ще обяви номинираните за Оскари

12.03.2021

Жан-Жак Ано филмира пожара в Нотр Дам

11.03.2021