Нов мюзикъл за принцеса Даяна излиза по Netflix

Премиерата на нов мюзикъл за живота на британската принцеса Даяна ще бъде първо на платформата Netflix, преди представянето на спектакъла на Бродуей, което се очаква да стане през декември, предаде Ройтерс. 
 
"Даяна: Мюзикълът" е едно от първите представления на Бродуей, което заяви точни дати за представления след повече от година, в която театрите не работеха. Премиерата на мюзикъла на сцена трябва да бъде на 16 декември.
 
Преди това обаче той ще бъде излъчен от стрийминг платформата Netflix на 1 октомври и според продуцентите това се случва за пръв път с ново сценично представление.
 
"Възможността да споделим нашето шоу първо с глобалната публика на Netflix и след това да посрещнем публика на живо на Бродуей е нещо, за което всички ние мечтаем повече от година", се посочва в изявление на продуцентите.
 
"Даяна: Мюзикълът" бе готов, но не бе представен официално преди пандемията. Спектакълът разказва историята на Даяна - от първите ѝ дни като млада съпруга през нещастния ѝ брак с принц Чарлз, който завършва с развод, който е определян като разводът на 20-ти век. Даяна загина на 36- годишна възраст в автомобилна катастрофа в Париж. 
 
Авторът на музиката за шоуто е Дейвид Браян - кийбордистът на американската рок група Bon Jovi. 
 

Свързани новини

"Приятели" се завръща - виж кога

14.05.2021

Идва нов сериал по Стивън Кинг

13.05.2021

Оскари 2021: Какво да очакваме

23.04.2021

"Борат 2" и Бакалова с номинации от MTV

20.04.2021

"What Drives Us" - официален трейлър

13.04.2021