Галапремиерата на "Голата истина за група Жигули" - на 13 април в НДК

Най-новият филм на Виктор Божинов - "Голата истина за група Жигули", тръгва с предпремиерни прожекции в кината от 16 април. Само три дни преди това, на 13 април, в зала 1 на НДК ще се проведе и галапремиерата. 
 
"Голата истина за група Жигули" в кината от април, чуй първия сингъл от лентата
 
По червения килим се очаква да минат актьорите на лентата Михаил Билалов (Фори), Филип Аврамов (Васо), Димитър Рачков (Киша), Герасим Георгиев-Геро (Пухи), Лилия Маравиля (Дарин Дардо), Ирини Жамбонас (Соня), Август Попов (БобиЧаев), Параскева Джукелова (Марина), Илияна Лазарова (Анна) и Климентина Фърцова (Лиза), както и екипът, създал филма.
 
 
От днес в продажба са и ограничено количество билети за галапремиерата. Всеки, който желае да гледа филма в компанията на актьорите и екипа, може да го направи, като закупи своя билет от касите на НДК или на bit.ly/2PZLCvk. "За нас срещата със зрителите е най-важният момент от работата ни. Радваме се, че въпреки пандемията, ще можем да споделим това преживяване. Всеки желаещ може да закупи своя билет и да гледа с нас.", споделя режисьорът Виктор Божинов.
 
Нова българска комедия разказва историята на рок група от 80-те
 
Галапремиерата на "Голата истина за група Жигули" е част от Киномания и ще се проведе съобразно всички епидемиологични мерки. 

Свързани новини

Филмът на Камила Кабейо - не и по кината

10.05.2021

"Голата истина за група Жигули" в кината

16.03.2021

Ето кой ще обяви номинираните за Оскари

12.03.2021

Жан-Жак Ано филмира пожара в Нотр Дам

11.03.2021

Избраха най-женския филм на 2020-та

09.03.2021