Мария Бакалова се похвали с нова роля в Ню Йорк

Няма никакво съмнение, че актрисата Мария Бакалова е на гребена на вълната в световното кино.

24-годишната бургазлийка, която е номинирана за Оскар за ролята си в "Борат 2" оповести, че заминава за САЩ за снимките на нова продукция в Ню Йорк. Мария постна скрийншот на публикация в специализираното издание за кино Deadline, в която се съобщава, че тя ще си партнира с един от най-известните тийн-идоли Амандла Стенберг. Актрисата и певица беше включена в списъка на Time за най-влиятелни тийнейджъри през 2015-та, така и през 2016 година. 

 

Лентата е с работно заглавие "Bodies, Bodies, Bodies" и ще се снима в Ню Йорк. На този етап няма много информация за сюжета, но според вътрешни източници става въпрос за трилър за сериен убиец, който нарязва телата на жертвите си.  

Снимките предстоят веднага след като Бакалова приключи с работата си в Лондон. Там актрисата има главна роля в новата комедия "Балонът", която разкрива взаимоотношенията между група актьори, изолирани в хотел заради пандемията.

Бакалова си партнира с актьорите Дейвид Духовни, Педро Паскал, Карън Гилън и др. Режисьор е Джъд Апатоу, който е известен с хитовите си комедии "Позабременяла", "Тотал щета" и "40-годишният девственик".  
 
Докато е в Лондон, Мария се снима и за британското списание GQ, което заради красивата българка изневери на стила си да слага мъже на корицата си. Бакалова засне изкусителна фотосесия, в която разкрива различните си лица - задължителен атрибут на актьорския талант, с който 24-годишната сензация очевидно разполага. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

Свързани новини

"Приятели" се завръща - виж кога

14.05.2021

Идва нов сериал по Стивън Кинг

13.05.2021

Мария Бакалова най-красивата на Оскарите

26.04.2021

Оскари 2021: Победители и победени

26.04.2021

Оскари 2021: Какво да очакваме

23.04.2021