Първи трейлър на "Only Murders In The Building" със Селена Гомес

"Only Murders In The Building" е нов американски комедиен сериал, с участието на звездите Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес.

Сериалът се състои от десет епизода и ще излезе по Hulu на 31 август. Преди часове беше пуснат първият трейлър на очаквания телевизионен проект: 

Историята проследява трима съседи - в ролите Мартин, Шорт и Гомес, които имат страст към кримките, но се оказват оплетени в разследването на истинско престъпление. Те се впускат в разгадаването на убийство, станало в собствената им жилищна сграда. 

"Сериалът е наистина специален и изненадващо емоционален", каза при представянето на проекта изпълнителният директор на Hulu Крейг Еруич. Гомес разкри, че става въпрос за много смях, но не липсват и драматични моменти. 

Стив Мартин е копродуцент на проекта. Любопитен факт е, че самата Гомес е много запален фен на криминалните истории. През миналата година тя участва в панел на кино форума СrimeCon в Чикаго. 
 
По време на снимките пък папараци уловиха Селена заедно с актьора Арън Домингес и веднага се разгоряха спекулации, че двамата са повече от приятели. Дали това е така - ето какво отговори известната актриса и певица: 

Селена Гомес за музиката на испански, гаджетата и нещата, които не харесва

Свързани новини

Най-интересното на Синелибри 2021

16.09.2021

"Смъртта може да почака" е тук

15.09.2021

Първи трейлър на Матрицата 4

09.09.2021

Джеймс Бонд се завръща

03.09.2021

Първи трейлър на "Спенсър"

30.08.2021