По Радио FM+ пускаме най – готината музика от филми. Не може да не чуете!

Ако си уникален, няма как да не искаш да кажеш на всички!

Радио FM+ е най - филмовото радио, което звучи в българския ефир. Музиката и киното са страст, на която не можем да устоим и затова и се предаваме изцяло. Тук можете да чуете най - много филмова музика и то от най - любимите ни ленти! Вижте кои са те и ако имате предложения, препоръки или пък нашия вкус напълно съвпада с вашия, пишете ни!

Зпочваме с невероятното, чувствено и стилно изпълнение на гранд дамата на световното кино Мерил Стрийп от хитовия мюзикъл "Mamma Mia".

Песента "The Winner Takes It All" на ABBA превзема класациите през 1980 година, но сега живее нов живот в Mаmma Mia. Стрийп е неотразима в хита от 2008, в който гледахме и звездите Пиърс Броснън, Колин Фърт, Джули Уолтърс и Кристин Барански.

Продължаваме с гигантите от U2 и разбиващата„Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me” от саундтрака на "Батман Завинаги".

От "Уорнър Брадърс" първоначално предлагат на Боно да се включи като герой във филма. Певецът отказва офертата, но избира по – подходящото за себе си - това да напише песен за саундтрака. „Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me” останала недовършена от бандата при работата им по албума „Zooropa” , но намира своето перфектно място в саундтрака на Батман. 

Друг любим филм – „Плажът” изстрелва Леонардо ди Каприо окончателно в орбитата на най – добрите, където по всичко личи, че ще остане за дълго. Култовата лента на Дани Бойл ни води в един невъзможен живот на приказно място. Жалкото е, че е само за 120 минути. Музиката, която пускаме всеки ден в ефира на Радио FM+  обаче успява за по –дълго. Представяме ви и All Saints и Pure Shores.

Идва ред на Мадона, която във FM+ е на специална почит. В ефира ни може да чуете песните на Кралицата на попа в рамките на близо 30 години. За това не можем да пропуснем и парчетата и от  „Остин пауърс 2” и Джеймс Бонд "Винаги ще има утре" - "Beautiful Stranger” и "Die Another Day". Любопитен факт, е че песента от саундтрака на Джеймс Бонд е най - успешната от поредицата след  "A View to a Kill" на Дюран Дюран, която излиза през далечната 1985 година.

”Наистина любов” е наистина наш любим филм! Саундракът му е толкова добър, че избора за представяне е труден. Вижте тук.

Още едно чисто ново парче в нашата плейлиста! „She” на Елвис Костело може да разтопи сърцето и на най – не романтичния човек. А ние вярваме, че вие не сте от тях и „Nothing hill” с Хю Грант и Джулия Робъртс е сред любимите ви филми. Песен от филма е и „When you say nothing at all”  на Ронан Кийтинг, която също ще чуете ако слушате FM+!

Освен добре позната песен на The Cardigans „Love Fool” от най – модерната версия на Ромео и Жулиета ви представяме и страхотното парче на Ким Мазел „Young Hearts Run Free”!

На честотите на Радио FM+ звучат и песните от най - популярните телевизионни сериали: Сексът и градът, Приятели, Али Макбийл, Д-р Хаус и така нататък и така нататък...