Камелия Тодорова: "Банско Джаз фестивал съчетава почивката в планината с парти"

"С Банско Джаз фестивал ще успеете да съчетаете почивката в планината с парти вечер. Точно това, че концертите ще бъдат на открито хората се веселят повече и преживяват хубави моменти.", каза певицата Камелия Тодорова, която бе гост в студиото на "Ива от сутрин до обед", за да ни каже повече подробности около тазгодишния Банско Джаз фестивал.
 
"За 20-и пореден път ще се проведе фестивала и ще стартира на 5 август със Sentimental Swingers. На 6-и август ще изпълня песни от два нови проекта, които направих съвместно с Живко Петров и трио JP3. За мен ще бъде много интересно да чуя Djabe от Унгария, защото имам желанието да чуя нещо ново в този стил музика.
 
Други имена, които ще бъдат на сцената на джаз феста са Хилда Казасян, Васил Петров, Петър Славчев заедно с негов оркестър.
 
Според мен най-важно е хората да чуват нови неща, защото вокалният джаз е много по-комерсиален и разбираеми за по-широк кръг от публиката. Спомням си кога и как започна всичко в Банско. Как от няколко малки концерта, организирани за санаториумите на д-р Илиев, се превърна в събитие, което следва посоката на швейцарския джаз фестивал в Монтрьо.", сподели с нас Камелия Тодорова.

Свързани новини

Sofia Live Festival добавя още артисти

13.05.2021

София си има нов музикален фестивал

14.04.2021

Пада Exit Festival 2020

16.07.2020

Charli XCX пусна сингъла “1999”

05.10.2018

EXIT Festival добавя още звезди

07.06.2018