Ейми Уайнхаус има нова любов

Британската певица Ейми Уайнхаус е прекратила най-сетне връзката с бившия си съпруг Блейк Фийлдър-Сивил и в момента се среща с "нормално момче", разкри нейният баща.

Уайнхаус и Фийлдър-Сивил се разведоха през юли след бурен брак, продължил две години, по време на който и двамата системно злоупотребяваха с наркотици. Те се събраха отново в началото на 2010 г. и обявиха, че ще се оженят за втори път. Но надеждите им да започнат отначало се провалили след публикуването на снимки, на които певицата изглежда доста близка със свой съсед в градината на дома й в Лондон.

Според слуховете разгневеният Фийлдър-Сивил сложил край на връзката им и я оставил да започне нова с режисьора Рег Травис. Бащата на Ейми е много доволен, че дъщеря му най-сетне се е отървала от бившия си. "Щастлив съм, тя има нов приятел... нормално момче. Радвам се, че продължава живота си. Тя е прекрасно момиче и заслужава да има добър живот и да се забавлява малко повече", сподели Мич Уайнхаус пред шотландска телевизия. /БГНЕС