Лили Иванова изнесе 3 часов концерт пред пълната зала "Арена Армеец"

Технически проблеми белязаха иначе грандиозния концерт на примата на родната естрада Лили Иванова в зала "Арена Армеец" в столицата. Звездата поднесе на 14 000 свои фенове 3-часово шоу, което беше подготвяно в продължение на цяла година, предаде "Vsekiden.com".

Концертът бе помрачен от технически гафове, които изнервиха примата. Наложи се дори да прекъсне една от песните, за да се скара на екипа. Няколко изпълнения по-късно Иванова директно направи забележка на пианиста. Последва проблем със звука на видеото на Мариус Куркински, който рецитираше стихове на Мартин Карбовски от видеостените в залата и феновете не успяха да чуят встъпителните думи на актьора. Единият от тоалетите на примата също й опъна нервите. Ефирната наметка, която се вееше около тялото й, на няколко пъти за малко да я спъне.

Като се изключат тези дребни недоразумения, това беше може би най-изисканата вечер в "Арена Армеец" от откриването на залата досега, коментираха фенове. Лили и огромният оркестър, с който тя излезе на сцената, поднесоха смесица от джаз, поп, латино и рок парчета.

Дрескодът беше черно. Така бяха облечени и музикантите, както и самата Лили. Малката черна рокля стоеше перфектно на нежната й фигура, а ръкавиците без пръсти и лилавият лак за нокти придаваха нотка индивидуалност на иначе класическия тоалет. Публиката истински с оживи около час след началото, когато прозвуча първият голям хит за вечерта - "Не си измисляй правила". Много от хората станаха на крака, за да танцуват. Със следващото си изпълнение Лили буквално взриви атмосферата в залата. Това беше нейната версия на "Черната овца" на "Ахат". Последваха "Невероятно", "Искам те", както и мегахита "Camino". Песента беше разработена като истинска музикална пиеса. Започна с вируозно изпълнение на китара, последва цигулка, а след това Лили изви неподражаемия си глас, с който накара всички в залата за затаят дъх. После дойде ред на дует между китарата и перкусиите. А накрая - отново Лили. Това беше своеобразната кулминация на вчерта.

Когато програмата беше изчерпана певицата вече беше събула обувките си с високи токчета. "Мога да продължа още дълго, след като съм боса", каза Лили на хората в залата.

Свързани новини

"Шестият ден"

15.01.2013

Гърдев е с 5 номинации за наградите Икар

11.01.2013

Любен Дилов-син се сгоди

03.01.2013

Стотици изпратиха Георги Калоянчев

21.12.2012

Влади Ампов - Графа представи албума си

18.12.2012