David Guetta и Sia разкриха красивото видео към "Let’s Love"

"Let’s Love" на David Guetta и Sia задмина 20 милиона стрийма само за две седмици, а сега дойде и със своя визуализация. Видеото носи посланието на песен към живота, оставяйки ни да се чудим дали бягането от всекидневната реалност е по-лесно, като се потопим в дигиталния свят, който може да ни върне към славните 80 години на миналия век.
 
 
Заснет и режисиран от Hanna Lux Davies, която направи и предишни клипове за Guetta, включително "Hey Mama", "Don’t Leave Me Alone" и "Say My Name", видеото е зашеметяваща и вълнуваща приказка за модерен романс без предразсъдъци. Разказвайки историята на двама души, които се срещат във виртуалния гейминг свят, за да празнуват любовта си един към друг, видеото показва двойката на парти в гейминг приключение от 80-те, в неонови светлини, пълни клубове и бъдещи ретро градски пейзажи. Добавя се и щипка сладост, гледайки героите как се справят с трудностите в истинския живот, и пречките по пътя на любовта им. 
 
David Guetta беше сериозно зает по време на пандемията, помагайки за събирането на над $1.5 милиона за облекчаване срещу COVID-19 чрез лайфстрийм събитията му United At Home, гледани от над 50 милиона зрители. David ще се присъедини и към социалната платформа за виртуална реалност Sensorium Galaxy за създаването на серия от ексклузивни изпълнения в алтернативната вселена на Sensorium. 

Свързани новини

Sia добавя към коледното настроение

18.11.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Енрике Иглесиас потвърди, че се оттегля

27.10.2021

Енрике Иглесиас с нов албум

28.09.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021