ALMA с нов проект - “Far Faraway”

След бунта в “My Mama Told Me“, ALMA е готова с красива любовна история, озаглавена “Far Faraway“. “Това е песен за една толкова силна любов, която може да те пренесе в друго далечно измерение – щастливо, безпроблемно и спокойно“, споделя ALMA.
 
 
Новият сингъл е по музика и текст на самата ALMA, а аранжиментът е на Pavell. “По време на една от студийните ни сесии, ALMA дойде с готов текст и мелодия. Харесах звученето още с първите акорди, които тя изсвири на пианото. Затова веднага се заехме с аранжимента и записа на вокалите. Моите адмирации към ALMA и таланта, с който не спира да ни изненадва и вдъхновява!“, споделя той.
 
Освен в България, “Far Faraway” ще има премиера в още 16 държави по света, включително Южна Корея, Русия, Полша и Унгария. 
 
Във видеото режисьорът Димитрис Георгиев решава да разкаже любовната история на ALMA от две нейни гледни точки – едната е с човека, с когото тя иска да бъде, а в другата него го няма. Така във видеото заживяват два различни свята, които в един момент се преплитат, а понякога се сливат в едно цяло. В звученето на песента също има интересна опозиция, но музикална – едно отчасти меланхолично начало преминава в ритмичен и позитивен бийт. Партньор на ALMA във видеото е един от най-близките й приятели от детството – Noah Bay.

Свързани новини

"Runnin’" и "Вселена" - най-излъчвани

30.01.2021

ALMA отново в MTV Hits

23.11.2020

ALMA – “My Mama Told Me”

16.10.2020

Coyot в нов проект с участието на ALMA

11.08.2020

ALMA с нов сингъл

05.06.2020