Twenty One Pilots се завръщат с нов албум, сингъл и видео

Twenty One Pilots анонсираха новия си албум, Scaled And Icy, който ще излезе на 21 май. Бандата сподели и първия сингъл от предстоящия албум, "Shy Away", придружен от режисирано от Miles & AJ официално музикално видео. Scaled And Icy е първият студиен албум на Twenty One Pilots за три години и следва платинено сертифицирания Trench.
 
 
Twenty One Pilots анонсираха и първото някога глобално стрийминг събитие, "Twenty One Pilots - Livestream Experience", планувано да се излъчи за целия свят на 21 май (22 май от 03:00 ч. наше време). "Twenty One Pilots - Livestream Experience" обещава да бъде незабравимо изпълнение със сетлист, обхващащ целия каталог на дуото, който също ще маркира дебюта на живо на нов материал от Scaled And Icy. Билети за иновативното стрийминг събитие са в продажба на live.twentyonepilots.com, където бандата е стартирала и специално виртуално изживяване преди шоуто, в което феновете да се гмурнат преди официалните дати и изпълнения на живо. 
 
Scaled And Icy - съдържание:
1. Good Day
2. Choker
3. Shy Away
4. The Outside
5. Saturday
6. Never Take It
7. Mulberry Street
8. Formidable
9. Bounce Man
10. No Chances
11. Redecorate
 
Писан и в голяма част продуциран от Joseph в изолация през последната година в домашното студио, с барабанни техники в албума от Dun из цялата страна, Scaled And Icy е продукт на виртуални сесии от дълга дистанция и показва дуото с преобърнатите му рутини, успоредно с преодоляването на емоциите от 2020 – тревожност, самота, скука и съмнение. Дуото трябваше да се въздържи от нормалните студийни сесии, но достигна ново ниво на самоанализ в процеса, приемайки по-въображаем и дързък подход към писането на песните си. Резултатът е колекция от песни, които продължават напред през пречките и се фокусира върху възможностите, които си струва да се запомнят. 
 
През 2020 Twenty One Pilots изненадаха феновете със самостоятелните сингли "Level of Concern" и "Christmas Saves The Year". Освен това, Twenty One Pilots отбелязаха финално отличие в последните моменти на 2020, официално чупейки Световния рекорд на Гинес за най-дълго музикално видео в писаната история визуализация на "Level of Concern". 
 
Замислено от бандата с интерактивния режисьор Jason Nickel и печелилия награди разказвач на истории и режисьор, Jason Zada, първото някога "Never-Ending Music Video" е пълно със създадено от феновете съдържание от над 162 000 потребители, в реално време, на живо в YouTube. Всеки три минути и четиредесет секунди ново музикално видео биваше създадено и излъчено на живо в YouTube, съдържащо чисто ново съдържание от феновете. Задминавайки предишния рекордьор Pharrell и 24-часовото му дълго видео за "Happy", "Never-Ending Music Video" на Twenty One Pilots за "Level of Concern" се излъчи за 177 непрекъснати дни с с тотална продължителност от 4264 часа, 10 минути и 25 секунди. 

Свързани новини

Twenty One Pilots - “Saturday”

12.07.2021

Виж Twenty One Pilots и "Saturday"

09.07.2021

Twenty One Pilots с нова песен

19.05.2021

Чуй новата музика тази седмица:

17.05.2021

Чуй новата музика тази седмица

12.04.2021