5 музикални премиери: Coldplay, Rag’n’Bone Man, OneRepublic, Moby и Били Айлиш

Страхотна нова музика излезе през последната седмица! Ето я и нея: 
 
Coldplay направи "космическа премиера" на новата си песен "Higher Power"
 
Да, британската група пусна за първи път парчето си по време на видеовръзка с Международната космическа станция. От два дни обаче песента буквално завладя ефира и вече е гледана 6 млн. пъти в YouTube! Крис Мартин и компания представиха парчето си  снощи в шоуто American Idol, а на 11 май ги очакваме на живо и на сцената на наградите BRIT. 

 
Още един голям глас ще пее на живо на британските музикални награди. Това е Rag’n’Bone Man, който в петък пусна официално най-новия си албум - "Life By Misadventure" заедно с поредния сингъл от него - "Crossfire". Лайв албумът е наистина уникален - той съдържа 14 вълнуващи и много емоционални изпълнения на британския баритон и вече бе обявен за "един от албумите на годината". 

Rag'n'Bone Man представи новия си албум "Life By Misadventure"

 
OneRepublic представи новия си сингъл "Run"
 
Песента е суперпозитивна! Лириката ни окуражава да оставим настрана всичко, което ни кара да се чувстваме зле и ни призовава да си живеем по начина, по който ни харесва. Сингълът "Run" остава верен на поп рок стила на американската банда, но акцентира върху по-танцувалното звучене и еуфоричния припев. "Run" е част от предстоящия нов албум на OneRepublic - "Human".
 

Били Айлиш и "Your Power" 

Може и да е все още тийнейджърка, но Били Айлиш демонстрира огромно израстване в музикално отношение. 19-годишната изпълнителка представи новата си песен "Your Power" - много по-дълбоко и лично изпълнение, инспирирано от сексуалните злоупотреби - огромен проблем, който според певицата засяга всички - най-вече младите момичета и момчета. Песента е сингъл от предстоящия нов албум на носителката на "Грами", който ще излезе на 30 юни. 

Били Айлиш с нов албум и визия

Moby пусна нова версия на "Natural Blues"

Изпълнението този път включва два невероятни вокала - на носителя на "Грами" Грегъри Портър (Gregory Porter) и певицата Амитист Кая (Amythyst Kiah). Песента ще бъде включена в новия албум на британския изпълнител и диджей "Reprise", който предстои да излезе на 28 май. Оригиналната версия на парчето е включено в хитовия му албум "Play" от 2000 г. 

Свързани новини

Даяна Рос се завръща с нов албум

17.06.2021

Джеймс Артър възпя безусловната любов

14.06.2021

5 горещи музикални премиери

14.06.2021

Чуй новата музика тази седмица

01.06.2021

Ан-Мари и Найл Хоран в нов дует

27.05.2021